Vraag in 3 stappen je vrijblijvende offerte voor opslagruimte aan

Kies uw vestiging


Wat wilt u huren & voor hoe lang?


Geen idee?

Vraag aan

De 8 zekerheden van Eurobox:

  1. Bereikbaar Alle vestigingen van Eurobox zijn uitstekend bereikbaar en centraal gelegen aan of nabij uitvalswegen. De infrastructuur in en om de gebouwen heen is ruim opgezet zodat u de toegangsdeur tot de Self Storage eenvoudig kunt bereiken.
  2. Toegankelijk Bij Eurobox heeft u door middel van uw persoonlijke toegangscode en sleutel 7 dagen per week zelfstandig toegang  tot het gebouw en uw eigen box. De vestigingen zijn via de 'drive-thru' toegankelijk voor uw (bestel)auto waardoor u altijd droog en windvrij kunt laden en lossen. Heeft u een box op de verdieping, dan kunt u gebruik maken van onze zeer ruim bemeten goederenliften. 
  3. Veilig De vestigingen van Eurobox zijn zowel binnen als buiten voorzien van bewakingscamera's die uw eigendommen 24 uur per dag in de gaten houden. Alleen huurders hebben door middel van een persoonlijke toegangscode toegang tot het gebouw. Daarnaast is het gebouw uitgerust met een inbraakalarm en brandalarm en kunt u ook nog eens beschikken over een individueel boxalarm. De buitenterreinen van Eurobox zijn omringd met een hekwerk, buiten openingstijden van de receptie wordt het hek afgesloten, deze is tevens alleen door huurders te openen met de persoonlijke toegangscode.
  4. Geconditioneerd Eurobox stelt specifieke eisen aan een gebouw. Doordat Eurobox zijn Self Storage Centra zelf ontwikkeld kunnen wij aan onze hoge eisen met betrekking tot o.a. isolatiewaardes voldoen. In combinatie met hoogwaardige verwarming en mechanische ventilatie zorgt Eurobox ervoor dat uw dierbare goederen goed geconditioneerd liggen opgeslagen. 
  5. Flexibel Door de vele verschillende afmetingen van de boxen kunnen wij praktisch iedereen een maatoplossing bieden. Als uw opslagbehoefte verandert en u wilt verhuizen naar een grotere of kleinere box, dan regelen wij de overboeking kosteloos voor u. U kunt al een opslagruimte huren vanaf 14 dagen de maximale termijn bepaalt u zelf bij Eurobox. Indien u uw box niet meer nodig heeft, hanteren wij een opzegtermijn van slechts 2 weken.
  6. Gratis verzekering Eurobox heeft een verzekering afgesloten waardoor iedere afzonderlijke opslagruimte verzekerd is tegen brand, braak en verlies tot een maximum van €5000,-. Als extra service naar onze klanten toe beiden u deze verzekering gedurende de gehele huurperiode gratis aan. 
  7. Intern transport In de opslagcentra van Eurobox zijn altijd voldoende transportmiddelen aanwezig. Zo kunt u bij ons beschikken over bagagekarren, steekwagens en palletwagens. Ook zijn er ruime goederenliften aanwezig. U ziet ook aan het interne transport van uw goederen laten wij niets gelegen liggen. 
  8. Servicegericht Onze servicemedewerkers staan dagelijks voor uw klaar om u van dienst te zijn en antwoord te geven op al uw vragen. Ook kunnen zij u deskundig adviseren bij de keuze van uw opslagruimte, de juiste verpakkingsmaterialen en het vervoer van uw goederen.

Interesse in opslagruimte huren bij Eurobox? Vraag direct uw offerte aan!

Offerte aanvraag

Vul svp uw voorletters en achternaam in.