Vraag in 3 stappen je vrijblijvende offerte voor opslagruimte aan

Kies uw vestiging


Wat wilt u huren & voor hoe lang?


Geen idee?

Vraag aan

Snel en goedkoop opslagruimte huren in Woerden?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Met verschillende maten opslagruimtes in Woerden, kunt u altijd met uw spullen bij ons terecht en vinden we de juiste maat opslagruimte voor u. De opslagruimtes zijn gemakkelijk te huren en met erg flexibele voorwaarden. U huurt al vanaf twee weken en kunt huren tot wanneer u de ruimte nodig heeft. Ook de opzegtermijn is maar twee weken. Op deze manier huurt u een opslagruimte voor de periode dat u deze nodig heeft en betaalt u niet meer dan noodzakelijk. Mocht uw opslagbehoefte veranderen dan kunt u verhuizen naar een andere opslagruimte. U kunt snel en gemakkelijk verhuizen van een kleinere naar een grotere box of andersom. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar voor al uw vragen en om u te helpen de juiste box voor u te vinden. U kunt ook onze ruimtecalculator op de website invullen, dan krijgt u een goed beeld van de ruimte die u nodig heeft.

Bent u op zoek naar veilige opslagruimte in Woerden?

Naast de vele formaten opslagruimtes en de flexibiliteit om deze te huren, beschikken wij ook over de juiste condities om uw goederen op te slaan. Zo beschikken wij over conditionering en verwarming, zodat uw spullen altijd onder de juiste temperaturen wordt opgeslagen. Daarnaast beschikken wij bij alle vestigingen, zo ook bij Woerden, over bewakingscamera’s in en rondom het pand. Het gebouw is uitgerust met een inbraak- en brandalarmsysteem en u kunt beschikken over een individueel box-alarm. Alleen huurders kunnen met een unieke, persoonlijke, toegangscode het gebouw betreden. Met deze code kunt u zeven dagen in de week zelfstandig gebruik maken van uw opslagruimte. Via een ‘drive-thru’ zijn onze gebouwen te betreden, zodat u binnen kunt laden en lossen. Tijdens het laden en lossen kunt u gebruik maken van het transport wat wij beschikbaar hebben voor onze klanten. Er zijn bagagekarren, steekwagens en palletwagens te gebruiken.

Meer weten over een opslagruimte in Woerden?

Wanneer u niet direct weet hoeveel opslagruimte u nodig heeft kunt u de ruimtecalculator invullen of contact opnemen met ons en een persoonlijk advies krijgen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en de actuele beschikking. U bent uiteraard altijd van harte welkom om de mogelijkheden bij ons te komen bekijken tijdens een vrijblijvende rondleiding. In Woerden zijn wij op werkdagen zijn wij aanwezig van 10:00 tot 17:00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur.

Prijzen opslagruimte

 

Eurobox Self Storage is goed bereikbaar voor iedereen uit:

Kamerik, Linschoten, Harmelen, Montfoort, Nieuwerbrug, Vleuten en Kockengen.

Wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op

Adres:

Kuipersweg 33

3449 JA Woerden

telefoon 0348 409213

Mail: info@euroboxselfstorage.nl

Toegangstijden huurders:

maandag t/m zondag 06:00 - 23:00

Openingstijden receptie:

maandag 10:00 - 17:00

dinsdag 10:00 - 17:00

woensdag gesloten

donderdag 10:00 - 17:00

vrijdag 10:00 - 17:00