Opslagruimte huren Schiebroek

Vraag in 3 stappen je vrijblijvende offerte voor opslagruimte aan

Kies uw vestiging


Wat wilt u huren & voor hoe lang?


Geen idee?

Vraag aan

Opslagruimte huren Schiebroek

Gepaste opslagruimte en opslagruimte huren zoals uw wenst voor uw spullen vlakbij Schiebroek?

Het kan soms lastig zijn om te bepalen hoeveel ruimte u nodig heeft voor de opslag van uw goederen. Toch wilt u vooraf graag weten hoeveel ruimte u nodig heeft en wat de huurprijs daarvan gaat worden. Om u daarbij te helpen hebben wij bij Eurobox een rui ontwikkeld. De ruimtecalculator geeft u vrij eenvoudig een indicatie van het formaat opslagruimte wat u nodig heeft. In de calculator kunt u per gedeelte van uw woning invullen welke spullen u op wilt slaan en berekent dan in totaal het aantal kubieke meter wat daarvoor nodig is.

Advies van ervaren opslagspecialisten?

Uiteraard staan onze ervaren medewerkers ook voor u klaar om u advies te geven voor de juiste maat opslagruimte. U bent van harte welkom om bij Eurobox nabij Schiebroek langs te komen voor een bezichtiging van de opslagruimtes. Zo kunt u de verschillende formaten opslagruimtes zien en kunt u gemakkelijker in schatten welke ruimte voldoende is voor uw spullen. Op deze manier vindt u altijd een opslagruimte op maat en betaald u niet meer dan nodig is. Mocht uw opslagbehoefte tussentijds veranderen, is er geen nood aan de man, u kunt gewoon verhuizen naar een kleinere of grotere opslagruimte. Dit uiteraard zonder extra bijkomende kosten, u betaald slechts het eventuele verschil in de huurprijs.

De opslagruimtes bij Schiebroek zijn particulier of zakelijk te huur.

De redenen om opslagruimte te huren lopen vrij uiteen. Dit kan zowel op particulier als zakelijk gebied zijn. Wellicht dat u gaat verbouwen of verhuizen en zoekt u daarvoor tijdelijk opslagruimte. Het kan natuurlijk ook gebruikt worden voor bijvoorbeeld de opslag van bedrijfsvoorraden of archief. Bij Eurobox te Schiebroek hebben wij daar altijd een passende oplossing voor, wat de reden van de huur ook is. Zo beschikken wij over meer dan dertig verschillende matenopslagruimtes en kunt u altijd een opslagruimte uitkiezen welke het beste bij uw spullen past. Op deze manier betaald u nooit teveel voor uw opslagruimte. Om de juiste ruimte te bepalen vindt u op onze website een ruimtecalculator welke u in kunt vullen en onze deskundige medewerkers staan voor u klaar om u te voorzien van advies.

U wilt opslagruimte huren en bent op zoek naar vervoersmogelijkheden vlakbij Schiebroek?

Bent u eruit welke maat opslagruimte u wilt huren en wilt u de spullen gemakkelijk vervoeren? Bij Eurobox vlakbij Schiebroek beschikken wij over een aanhangwagen en een verhuisbus. De aanhangwagen kunt u al voor €27,00 per dag huren. De huur van de verhuisbus bedraagt €70,- per halve kalenderdag en €110,- per hele dag. Een kalenderdag is binnen de openingstijden van de receptie van de vestiging. Wilt u meer informatie over de vervoersmogelijkheden, neemt u dan een kijkje verder op onze website of neemt u contact op met een van onze medewerkers.

Eurobox Self Storage is goed bereikbaar voor iedereen uit:

Prins Alexander, Overschie, Schiedam, Rotterdam The Hague Airport, Zestienhoven, Bleiswijk, Nesselande, Nootdorp, Rijswijk, Schiebroek, Kralingen-Crooswijk, Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek, Rotterdam, Krimpen aan de Lek, Ouderkerk aan den IJssel, Ridderkerk en Capelle a/d IJssel.

Wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op

Adres:

Frobenstraat 25

3045 RD  Rotterdam

Telefoon: 010 820 88 69

rotterdam@euroboxselfstorage.nl

Toegangstijden huurders:

maandag t/m zondag 06:00 - 23:00

Openingstijden receptie:

maandag t/m vrijdag 09:00 - 18:00

zaterdag 10:00 - 16:00

Store Manager

Sjoerd & William