Vraag in 3 stappen je vrijblijvende offerte voor opslagruimte aan

Kies uw vestiging


Wat wilt u huren & voor hoe lang?


Geen idee?

Vraag aan

Snel en goedkoop opslagruimte huren in Roosendaal?

Of u nu particulier of zakelijk opslagruimte nodig heeft in Roosendaal, Eurobox verhuurt opslag aan particulieren en bedrijven aan de Borchwerf 2. Met ons opslagbedrijf centraal gelegen in Roosendaal naast het RBC stadion verhuren wij een zeer divers aanbod van opslagruimtes. U kunt al een opslagruimte huren voor de opslag van enkele verhuisdozen tot een opslagruimte met het formaat van een grote bedrijfshal. U huurt deze zeer eenvoudig en voor de duur dat u deze nodig heeft. Zo weet u zeker dat u voor uw tijdelijke opslag de beste prijs betaald, goedkope opslagruimte door het huren van opslagruimte naar wens en niet langer dan voor u noodzakelijk is. Wilt u een ander formaat huren dan kunt u verhuizen naar een kleinere of grotere ruimte onze medewerkers informeren u graag over de actuele beschikbaarheid.

Zoekt u tijdelijke opslagruimte in Roosendaal?

Als u tijdelijke of langdurige opslagruimte zoekt in Roosendaal hebben wij de perfecte oplossing voor u! U kunt bij ons kiezen voor een opslagruimte van het formaat wat bij uw opslagbehoefte past. De ruimtes zijn allen schoon, verwarmd en goed beveiligd. U mag de ruimte naar wens inrichten, ook het plaatsen van archiefstellingen is toegestaan mits u geen zaken aan de wanden bevestigd. De ruimtes zijn altijd droog en stofvrij. Weet u niet hoeveel opslagruimte u nodig heeft? Vult u dan onze ruimtecalculator in, de uitgerekende opslagbehoefte kunt u eenvoudig naar de vestiging in Roosendaal sturen waarna zij u een offerte zullen toesturen danwel contact met u op zullen nemen, heeft u aanvullende wensen? Neemt u contact met ons op, wij informeren u graag over de mogelijkheden. Uiteraard bent u ook van harte welkom om de mogelijkheden bij ons te komen bekijken, wij zijn op werkdagen aanwezig van 10:00 tot 17:00 uur.

Naast opslagruimte ook parkeerplaatsen te huur in Roosendaal

Naast de opslagruimtes die wij verhuren in Roosendaal kunt u bij ons ook terecht voor het huren van een tijdelijke of langdurige parkeerplaats voor uw auto, oldtimer, caravan of camper. Op ons afgesloten buitenterrein hebben wij voor u ruime mogelijkheden om uw voertuig veilig te stallen. Neemt u voor meer informatie over de stallingsmogelijkheden vrijblijvend contact op met onze vestiging in Roosendaal. Wij zijn dagelijks aanwezig van 10:00 tot 17:00 uur

Prijzen opslagruimte

 

Eurobox Self Storage is goed bereikbaar voor iedereen uit:

Bergen op Zoom, Oudenbosch, Rucphen, Oud Gastel, Wouw, Zegge en Essen.

Wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op

Adres:

Borchwerf 2

4704 RG Roosendaal

telefoon 0165 395047

Mail: info@euroboxselfstorage.nl

Toegangstijden huurders:

maandag t/m zondag 06:00 - 23:00

Openingstijden receptie:

maandag 10:00 - 17:00

dinsdag 10:00 - 17:00

woensdag gesloten

donderdag 10:00 - 17:00

vrijdag 10:00 - 17:00