Wilt u een opslagruimte huren in Zegge voor uw inboedelopslag?

Vraag in 3 stappen je vrijblijvende offerte voor opslagruimte aan

Kies uw vestiging


Wat wilt u huren & voor hoe lang?


Geen idee?

Vraag aan

Wilt u een opslagruimte huren in Zegge voor uw inboedelopslag?

Wij bieden in de omgeving van Zegge opslagruimte te huur aan voor inboedelopslag. Wij zijn gespecialiseerd in opslagruimte en dat merkt u als u uw inboedel bij ons komt opslaan. Zo hebben wij een zeer gevarieerd aanbod van opslagruimtes in de meest gangbare formaten, wij hebben dus altijd de ruimte die u voor de opslag van uw inboedel nodig heeft. Weet u nog niet hoeveel opslag u voor uw inboedel nodig heeft? Vult u onze ruimtecalculator dan in, deze helpt u per kamer te noteren wat u op dient te slaan en komt vervolgens met een totale opslagbehoefte, deze uitkomst is over het algemeen een goede leidraad voor het formaat opslagruimte dat u nodig heeft, onze store medewerkers kunnen met u enkele ruimtes bekijken en heeft u uw keuze gemaakt dan kunt u de ruimte per direct of op de door u gewenste dag gaan huren.

Wilt u een opslagruimte huren in Zegge voor bedrijfsopslag?

Naast inboedelopslag hebben wij ook opslagruimte in de nabijheid van Zegge voor de opslag van uw bedrijf zoals voorraad, inventaris of bijvoorbeeld drukwerk? Ook hiervoor hebben wij diverse opslagmogelijkheden welke naar wens zijn te huren voor korte of lange tijd, de oppervlakte welke u wenst voor uw bedrijfsopslag en wij bieden hierbij diverse aanvullende services aan. Weet u niet exact hoeveel opslagruimte u zakelijk wilt huren? Speciaal voor zakelijke klanten hebben wij een  zakelijke ruimtecalculator, deze kan aan de hand van pallets of dozen voor u uitrekenen hoeveel u nodig heeft. Heeft u een wisselende voorraad of soms wat meer opslagruimte nodig? U kunt bij ons altijd gratis verhuizen naar een ander formaat of tijdelijk een extra opslagruimte huren indien de situatie daar om vraagt.

Wilt u een opslagruimte huren in Zegge voor uw archiefopslag?

Gebruikt u dure kantoormeters in Zegge als opslagruimte voor uw archief? De prijzen van onze opslagruimtes liggen beduidend lager dan de gangbare prijs voor de huur van kantoorruimte. Wij hebben opslagruimtes te huur voor uw archief, u kunt deze naar wens inrichten met dozen of met archiefstellingen. Twijfelt u hoeveel opslagruimte u nodig heeft voor uw archief? Eurobox heeft een ruimtecalculator waarmee u per archiefdoos, ordner of stelling een berekening kunt maken hoeveel uw bedrijf nodig heeft! Neemt u contact met ons op voor meer informatie over het huren van archiefruimte, onze ervaren medewerkers weten exact wat er komt kijken bij het huren van opslagruimte voor archief. 

Prijzen opslagruimte

 

Eurobox Self Storage is goed bereikbaar voor iedereen uit:

Bergen op Zoom, Oudenbosch, Rucphen, Oud Gastel, Wouw, Zegge, Essen, Roosendaal, Tholen, Woensdrecht, Huybergen, Hoogerheide, Halsteren, Steenbergen, Ossendrecht en Poortvliet.

Wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op

2 tot 6 maanden gratis opslagruimte

Eurobox Self Storage Bergen op Zoom

Adres:

Wattweg 5
4622 RA  Bergen Op Zoom

Telefoon: 0164-745095

bergenopzoom@euroboxselfstorage.nl

Toegangstijden huurders:

maandag t/m zondag 06:00 - 23:00

Openingstijden receptie:

maandag t/m vrijdag 09:00 - 18:00
zaterdag 10:00 - 16:00

Store Manager

Kevin Wiersma & Sjoerd Blom