Opslagruimte huren nabij Zandvoort

Vraag in 3 stappen je vrijblijvende offerte voor opslagruimte aan

Kies uw vestiging


Wat wilt u huren & voor hoe lang?


Geen idee?

Vraag aan

Opslagruimte huren nabij Zandvoort

Opslagruimte Zandvoort

Heeft u zakelijk of privé opslagruimte nodig in de buurt van Zandvoort? Goed bereikbaar het liefst? Zandvoort heeft geen professionele verhuurder van opslagruimte, een heel goed bereikbaar alternatief is Eurobox aan de Oudeweg in Haarlem. Eurobox Self Storage helpt u graag aan een passende opslagruimte voor korte of lange tijd. Wij hebben een uitstekend ingericht opslagbedrijf aan de Oudeweg in Haarlem waar uw goederen of inboedel op zorgvuldige wijze kunnen worden opgeslagen. Ons opslagbedrijf is gemakkelijk vanuit Zandvoort te bereiken en u kunt 7 dagen per week van 6 uur in de ochtend tot 11 uur in de avond bij uw eigen opslagruimte en spullen. U parkeert altijd bij ons in het pand en heeft soms zelfs de mogelijkheid voor uw eigen ruimte te parkeren, dit is ideaal als u even snel bij uw spullen wilt zijn. Wij bieden al onze opslagmogelijkheden voor flexibele termijn aan. U huurt al een opslagruimte vanaf 14 dagen! Lange periodes zijn uiteraard ook geen enkel probleem.

Opslagruimte beschikbaar?

Kwaliteit van opslagruimte huren rond Zandvoort

Eurobox Self Storage besteedt veel aandacht aan de kwaliteit van de te huur aangeboden opslagruimte. De functionaliteit en het gebruiksgemak zijn hierbij belangrijk maar ook de veiligheid van de opslagruimte heeft onze voortdurende aandacht. Onder andere door middel van een uitgebreid camerabewakingssysteem, een erkend bewakingsbedrijf, inbraakalarm en een toegangscontrolesysteem wordt er voor gezorgd dat uw en onze eigendommen veilig zijn. Daarnaast hanteren onze medewerkers onze huisregels en veiligheidsprotocollen dagelijks, waardoor afwijkingen snel gesignaleerd kunnen worden.

Flexibele opslagruimte in de buurt van Zandvoort

Ook inwoners van Zandvoort maar zeker ook bedrijven uit Zandvoort hebben wel eens ruimtegebrek, daar weten wij alles van! U kunt bij ons dan ook zakelijk of privé opslagruimte huren in Haarlem. U kunt bij ons voor korte of langere termijn een opslagruimte huren maar hoeft dit niet van te voren aan te geven. Wij verlengen de huur van de opslagruimte per maand en als u deze niet meer nodig heeft dan zegt u deze eenvoudig op met in achtneming van ons opzegtermijn van 14 dagen. Heeft u een verandering in uw opslagbehoefte? Geen probleem, bij ons kunt u zonder extra kosten verhuizen van het ene formaat naar een ander formaat. Onze enige voorwaarde hierbij is dat wij het door u gewenste formaat beschikbaar moeten hebben.

Prijzen opslagruimte

 

Eurobox Self Storage is goed bereikbaar voor iedereen uit:

Haarlemmerliede, Spaarnwoude, Spaarndam, Schalkwijk, Zandvoort, Bloemendaal, Overveen, Velserbroek, Waarderpolder en Santpoort.

Wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op

Adres:

Oudeweg 141
2031 CC Haarlem

Telefoon: 023 - 524 82 84

haarlem@euroboxselfstorage.nl

Toegangstijden huurders:

maandag t / m zondag 06:00 - 23:00 uur

Openingstijden receptie:

maandag t / m vrijdag 09:00 - 18:00
zaterdag 10:00 - 16:00 uur

Storemanager

Ben van Wissen & Joost Meerman