Snel en goedkoop opslagruimte huren in Wouw?

Vraag in 3 stappen je vrijblijvende offerte voor opslagruimte aan

Kies uw vestiging


Wat wilt u huren & voor hoe lang?


Geen idee?

Vraag aan

Snel en goedkoop opslagruimte huren in Wouw?

Bent u op zoek naar een opslagruimte bij Wouw? Dan bent op u zoek naar ons. Opslagruimtes in dertig verschillende formaten en altijd per direct beschikbaar. Door middel van het invoeren van onze ruimtecalculator of in overleg met onze deskundige medewerkers kunt u eenvoudig de juiste maat bepalen. Zo heeft u altijd een opslagruimte op maat. Mocht uw opslagbehoefte wijzigen, dan kunt u op ieder willekeurig moment verhuizen van een kleine naar een grotere box, of van groot naar kleiner. Daarin zijn wij erg flexibel, ook onze opzegtermijn is slechts twee weken.

Flexibel, veilig en schone opslagruimte huren in de omgeving van Wouw!

Vaak wordt bij het huren van opslagruimte gedacht dat dit altijd met huurovereenkomsten voor lange termijn gebeurd. U kunt bij Eurobox in de omgeving van Wouw echter al een opslagruimte huren voor enkele weken. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor lange termijn maar hoeft u hierbij geen contract aan te gaan voor een lange tijd, u bepaalt zelf hoelang u de opslagruimte huurt. Uw tijdelijke opslagruimte bij Eurobox is uiteraard goed beveiligd door onder andere toegangscontrole, alleen onze klanten hebben toegang, een alarminstallatie en 24 uur per dag camerabewaking. U bent zuinig op uw spullen en u kunt er van op aan dat wij dat ook zullen zijn, zo is uw opslagruimte alleen voor u toegankelijk en bevindt deze zich in een verwarmd en schoon pand.

Heeft u ruimtegebrek en wilt u opslagruimte huren in de nabijheid van Wouw?

Voor iedereen met ruimtegebrek, of dit nu in uw woning of op kantoor is, hebben wij uitstekende opslagruimte mogelijkheden te  huur in de omgeving van Wouw. Veel particulieren huren een opslagruimte voor de opslag van wat wij seizoensartikelen noemen, u kunt hierbij denken aan uw kerstspullen, winter- en zomerbanden, ski uitrusting maar ook uw kampeerartikelen. Dit kan zeker als u nu heerlijk woont in uw huis maar ruimtegebrek het enige nadeel is een uitkomst zijn, u kunt bij ons terecht voor een kleine ruimte waardoor uw eigen huis weer lekker opgeruimd wordt! Wilt u weten wat wij hierin voor u kunnen betekenen neem dan gerust contact met ons op.

Prijzen opslagruimte

 

Eurobox Self Storage is goed bereikbaar voor iedereen uit:

Bergen op Zoom, Oudenbosch, Rucphen, Oud Gastel, Wouw, Zegge, Essen, Roosendaal, Tholen, Woensdrecht, Huybergen, Hoogerheide, Halsteren, Steenbergen, Ossendrecht en Poortvliet.

Wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op

2 tot 6 maanden gratis opslagruimte

Eurobox Self Storage Bergen op Zoom

Adres:

Wattweg 5
4622 RA  Bergen Op Zoom

Telefoon: 0164-745095

bergenopzoom@euroboxselfstorage.nl

Toegangstijden huurders:

maandag t/m zondag 06:00 - 23:00

Openingstijden receptie:

maandag t/m vrijdag 09:00 - 18:00
zaterdag 10:00 - 16:00

Store Manager

Kevin Wiersma & Sjoerd Blom