Beveiligde opslagruimte huren in omgeving Woensdrecht

Vraag in 3 stappen je vrijblijvende offerte voor opslagruimte aan

Kies uw vestiging


Wat wilt u huren & voor hoe lang?


Geen idee?

Vraag aan

Beveiligde opslagruimte huren in omgeving Woensdrecht

Veiligheid staat voorop bij het huren van opslagruimte bij Eurobox in de buurt van Woensdrecht. Bij Eurobox Self Storage Bergen op Zoom zijn er vele veiligheidsmaatregelen genomen om de veiligheid te garanderen. Enkele voorbeelden hiervan zijn bijvoorbeeld het toegangscontrolesysteem. Alleen een huurder van een opslagruimte heeft toegang tot het afgesloten buitenterrein én tot het pand van Eurobox.  Daarnaast beschikken we over een alarminstallatie, opslagruimtes welke zijn voorzien van een inbraakalarm, camerabewaking en een brandmeldinstallatie. Het hele pand wordt bewaakt en gecontroleerd door de Store Managers en een erkend beveiligingsbedrijf. Dat de beveiligingsmaatregelen afdoende zijn bij Eurobox blijkt wel uit het feit dat wij in ons ruim 15-jarige bestaan nog geen inbraak of poging hiertoe hebben ondervonden. Ook uw spullen kunt u dus goed beveiligd bij ons achterlaten! 

Naast beveiligde opslag, ook geconditioneerde opslagruimtes in Woensdrecht.

Uiteraard wilt u naast een beveiligde opslagruimte ook uw goederen onder de juiste condities opslaan. In Bergen op Zoom vlakbij Woensdrecht kunt u met een gerust hart uw dierbare spullen opslaan. De opslagruimtes van Eurobox zijn geventileerde opslagruimtes zodat de spullen onder de juiste omstandigheden staan opgeslagen. Het gehele pand is verwarmd en daarnaast geventileerd, op deze manier wordt voorkomen dat er vochtproblemen ontstaan. En zoals ook de veiligheid in en rondom het pand, wordt ook de conditionering in de vestiging te Bergen op Zoom nauwlettend in de gaten gehouden door de deskundige medewerkers van Eurobox.

Kortom veilige en geconditioneerde opslagruimte vindt u in de nabijheid van Woensdrecht bij Eurobox!

Wanneer u in de omgeving van Woensdrecht op zoek bent naar het huren van veilige en geconditioneerde opslagruimte, dan bent u aan het juiste adres bij Eurobox te Bergen op Zoom. Door dat Eurobox de grootste keuze in formaten opslagruimtes heeft huurt u altijd een opslagruimte geschikt voor uw spullen, op deze wijze betaald u nooit voor opslagruimte welke u niet nodig heeft. Wilt u meer informatie over de opslagmogelijkheden of wilt u direct een opslagruimte komen huren, dan kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen. Onze ervaren medewerkers adviseren u graag over de mogelijkheden en over het voor u juiste formaat. 

Offerte aanvraag
Vul svp uw voorletters en achternaam in.

 

Eurobox Self Storage is goed bereikbaar voor iedereen uit:

Bergen op Zoom, Oudenbosch, Rucphen, Oud Gastel, Wouw, Zegge, Essen, Roosendaal, Tholen, Woensdrecht, Huybergen, Hoogerheide, Halsteren, Steenbergen, Ossendrecht en Poortvliet.

Wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op

2 tot 6 maanden gratis opslagruimte

Eurobox Self Storage Bergen op Zoom

Adres:

Wattweg 5
4622 RA  Bergen Op Zoom

Telefoon: 0164-745095

bergenopzoom@euroboxselfstorage.nl

Toegangstijden huurders:

maandag t/m zondag 06:00 - 23:00

Openingstijden receptie:

maandag t/m vrijdag 09:00 - 18:00
zaterdag 10:00 - 16:00

Store Manager

Kevin Wiersma & Sjoerd Blom