Opslagruimtes bij Eurobox Self Storage regio Warmond bieden uitkomst.

Vraag in 3 stappen je vrijblijvende offerte voor opslagruimte aan

Kies uw vestiging


Wat wilt u huren & voor hoe lang?


Geen idee?

Vraag aan

Opslagruimtes bij Eurobox Self Storage regio Warmond bieden uitkomst.

Uw berging, zolder of garage vol? Redenen om langs te komen bij Eurobox Self Storage. Iedereen heeft wel eens last van ruimtegebrek en bij Eurobox bieden wij daar een oplossing voor aan. Geconditioneerde, schone en beveiligde opslagruimtes, welke u kunt bereiken via een “drive-thru” en u dus ook nog droog en windvrij kunt laden en lossen.

Maar niet alleen wanneer u particulier ruimte wilt huren bieden wij een oplossing, ook voor bedrijven zijn wij een uitstekende oplossing. Bijvoorbeeld voor archieven, bedrijfsvoorraden en presentatiematerialen. Bedrijven aan huis, die vaak wat kleiner behuisd zijn, maken regelmatig gebruik van de diensten van Eurobox. Ook snel groeiende bedrijven en bedrijven die net een grote order hebben binnengehaald vinden bij Eurobox een snelle en veilige oplossing voor hun opslagbehoefte. Eurobox Self Storage te Noordwijk is gelegen aan de snelweg de N206 waardoor uw opslagruimtes gemakkelijk te bereiken zijn vanuit de omgeving Warmond.

Beveiliging voor alles bij de opslagruimtes van Eurobox Self Storage regio Warmond.

Bij Eurobox liggen uw waardevolle goederen uiteraard veilig opgeslagen. Zo wordt het terrein van Eurobox buiten de openingstijden afgesloten door middel van een automatische rolpoort. Toegang tot het gebouw wordt u alleen verleend indien u beschikt over een valide persoonlijke toegangscode. Alle boxen zijn toegankelijk via een rol- of loopdeur met een uniek slot waarvan alleen u de sleutel heeft. Daarnaast beschikt Eurobox ook over diverse elektronische beveiligingssystemen en brand- en inbraakalarmen. Onze servicemedewerkers lopen overigens dagelijks controle rondes waarbij zij letten op afwijkingen en bijzonderheden. Door dit totaalpakket aan beveiligingsmaatregelen bent u verzekerd van een zeer veilige opslagruimte en kunt u met een gerust hart uw goederen bij Eurobox stallen.

Dertig verschillende opslagruimtes bij Eurobox in de buurt van Warmond. Welke is het meest geschikt voor u?

Het bepalen van het juiste formaat opslagruimte is nog niet gemakkelijk. Uiteraard wilt u niet voor verrassingen te komen staan en wilt u van tevoren weten welke ruimte u nodig heeft en wat het u gaat kosten. Om u daarin een handje te helpen hebben wij een rekenmodule ontwikkeld: de Eurobox ruimtecalculator. Wanneer u de ruimtecalculator invult, krijgt u een goede indicatie van de ruimte die u nodig heeft. U kunt uiteraard ook vrijblijvend langskomen bij onze vestiging Noordwijk welke vlakbij Warmond is gelegen. Onze servicemedewerkers geven u graag een rondleiding door het pand en rekenen samen met u uit wat voor u de beste oplossing is. Voor meer informatie kunt u natuurlijk ook eerst even contact met ons opnemen.

Eurobox Self Storage is goed bereikbaar voor iedereen uit:

Katwijk, Lisse, Noordwijkerhout, Oegstgeest, Rijnsburg, Sassenheim, Valkenburg, Voorhout, Warmond en De Zilk.

Wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op

Adres

De Hooge Krocht 1
2201 TP Noordwijk

Telefoon: 071 - 409 12 66

noordwijk@euroboxselfstorage.nl

Toegangstijden huurders:

maandag t/m zondag 06:00 - 23:00

Openingstijden receptie:

maandag t/m vrijdag 09:00 - 18:00

zaterdag 10:00 - 16:00 

Store Managers

Olga Braam & Bastiaan Hooning