Opslagruimte in de buurt van Vijfhuizen te huur

Vraag in 3 stappen je vrijblijvende offerte voor opslagruimte aan

Kies uw vestiging


Wat wilt u huren & voor hoe lang?


Geen idee?

Vraag aan

Opslagruimte in de buurt van Vijfhuizen te huur

Aangezien er geen Self Storage bedrijf in Vijfhuizen gevestigd is welke opslagruimte aanbiedt is het wellicht goed voor u te weten dat de beste en voordeligste Self Storage aanbieder in de regio Vijfhuizen niet ver van u vandaan is gevestigd! Eurobox heeft een vestiging langs de ringweg van Hoofddorp waardoor wij goed bereikbaar zijn vanuit uw woonplaats Vijfhuizen. Om uw spullen bij Eurobox te brengen kunt u gebruik maken van de transportmiddelen welke wij voor u klaar hebben staan, zo kunt u bij ons gratis gebruik maken van een gesloten aanhanger en hebben wij een goed onderhouden verhuisbus met lift voor u gereed staan.

Verhuisbus met lift huren bij opslagruimte voor iedereen uit Vijfhuizen 

Indien u opslagruimte gaat huren en afkomstig bent uit Vijfhuizen zult u uw spullen moeten vervoeren, om in deze behoefte te kunnen voorzien heeft Eurobox een veilige, goed onderhouden verhuisbus op de locatie Hoofddorp te huur. De verhuisbus is voorzien van een laadklep, zeer ruime binnenmaten en heeft een inhoud van 21 kubieke meter. De verhuisbus wordt u daarnaast geleverd met sjorbanden, verhuisdekens en een transportkar zodat u ook op uw locatie uw spullen goed en veilig kunt inladen. Door de zeer voordelige tarieven voor onze huurders is de verhuisbus erg gewild en adviseren wij u om de verhuisbus van te voren te reserveren. Reserveren is zeer gemakkelijk, u kunt bij ons langsrijden danwel even telefonisch contact met ons op te nemen.

Eurobox doet meer dan alleen opslagruimte verhuren aan inwoners van Vijfhuizen!

Eurobox is, naast de ideale opslagruimte verhuurder voor Vijfhuizen, een bedrijf wat graag onze klanten in uitstekende en verrassende service voorziet. Enkele voorbeelden hiervan zijn onze motorstalling en de verhuur van postbussen, daarnaast hebben wij een uitgebreid assortiment verhuisartikelen te koop in de receptie. De motorstalling is uniek voor de regio Vijfhuizen, u huurt bij ons een stallingsplaats voor de duur dat u deze nodig heeft in een afgesloten gedeelte van ons Self Storage bedrijf, de stallingsplaats is voorzien van een stroomaansluiting zodat u uw accu op een druppellader kunt aansluiten. Is de winter voorbij en gaat u weer motorrijden? De huurovereenkomst voor de motorstalling is snel opzegbaar! Een plek in de motorstalling kost slechts €29 per maand!

Prijzen opslagruimte

 

Eurobox Self Storage is goed bereikbaar voor iedereen uit:

Amsterdam, Haarlemmermeer, Heemstede, Hillegom, Nieuw-Vennep, Rijsenhout, Schiphol, Vijfhuizen en Zwaanshoek.

Wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op

Adres:

Parellaan 2
2132 WS  Hoofddorp

Telefoon: 023 - 55 7 99 11

hoofddorp@euroboxselfstorage.nl

Toegangstijden huurders:

maandag t/m zondag 06:00 - 23:00

Openingstijden receptie:

maandag t/m vrijdag 09:00 - 18:00
zaterdag 10:00 - 16:00

Store Manager

Joost Meerman & Bastiaan Hooning