Opslagruimtes voor de regio Valkenburg. Eurobox Selfstorage is een uitkomst!

Vraag in 3 stappen je vrijblijvende offerte voor opslagruimte aan

Kies uw vestiging


Wat wilt u huren & voor hoe lang?


Geen idee?

Vraag aan

Opslagruimtes voor de regio Valkenburg. Eurobox Selfstorage is een uitkomst!

Voor zowel particulier als zakelijke huurders biedt Eurobox een uitkomst. U kunt als particuliere huurder bijvoorbeeld extra opslagruimte gebruiken wanneer u gaat samenwonen of verhuizen, of als u uw seizoensgebonden spullen wilt opslaan zoals bijvoorbeeld skispullen of tuinmeubilair. Wanneer u een bedrijf heeft kunt u bijvoorbeeld uw administratie/archief of voorraden bij ons opslaan. Voor de regio Valkenburg is onze locatie in Noordwijk gemakkelijk en snel te bereiken via de N206. De opslagruimtes die wij verhuren zijn verkrijgbaar in diverse kubieke afmetingen en zijn allemaal drie meter hoog. Wij werken met flexibele huurtermijnen en u kunt bij ons een opslagruimte huren al vanaf twee weken. Wanneer u nog niet exact weet hoeveel ruimte u nodig heeft, kunt u onze ruimtecalculator invullen. U krijgt zo een goede indicatie van welk type opslagruimte u nodig heeft.

De voorwaarden om gebruik te maken van opslagruimte in regio Valkenburg.

Natuurlijk kunt u niet alles opslaan in een opslagruimte in Valkenburg en gelden er een aantal voorwaarden. Zo is het bijvoorbeeld niet toegestaan om levende dieren of planten op te slaan. Wat misschien wel logisch is, maar toch even benoemd wordt. Daarnaast is het verboden om explosieven, giftige stoffen en illegale goederen op te slaan. Over het algemeen kunt u meer spullen opslaan dan verboden zijn, maar mocht u twijfelen kunt u altijd de vestigingsmanager van de regio Valkenburg raadplegen over de spullen die u in uw opslagruimte neer wilt zetten. Zorgt u er verder voor dat uw spullen zo veilig mogelijk worden opgeslagen. Wanneer u advies wilt over verhuismaterialen bent u bij ons ook aan het goede adres. In onze shop verkopen wij veel verhuisartikelen, waaronder verhuisdozen, boekendozen, verhuisdekens, noppenfolie en inpakpapier. Alles om uw spullen in de juiste staat te houden. Daarnaast is uw opslagruimte verwarmd en geconditioneerd.

Hoe werkt het? Opslagruimtes bij Eurobox Self Storage in de buurt van Valkenburg.

Het huren van een opslagruimte bij Eurobox Self Storage is erg eenvoudig. De meeste informatie kunt u terugvinden op deze website. Mocht u toch niet verder komen of vragen hebben staan onze servicemedewerkers voor u klaar om u te voorzien van persoonlijk advies. U wilt uw spullen het liefst opslaan bij een opslagruimte bij u in de buurt die goed bereikbaar is. Eurobox Self Storage heeft drie vestigingen waaronder de vestiging Noordwijk, welke goed te bereiken is voor inwoners vanuit Valkenburg. Welke opslag u nodig heeft, hangt af van het aantal spullen dat u wilt opslaan. Op onze website vindt u een ruimtecalculator welke een goede schatting geeft van de meest geschikte ruimte. U kunt dit uiteraard ook telefonisch bespreken met een van onze medewerkers. Wilt u meer weten over de gemakken van Eurobox Self Storage? Neem gerust contact met ons op.

Prijzen opslagruimte

 

Eurobox Self Storage is goed bereikbaar voor iedereen uit:

Katwijk, Lisse, Noordwijkerhout, Oegstgeest, Rijnsburg, Sassenheim, Valkenburg, Voorhout, Warmond en De Zilk.

Wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op

Adres

De Hooge Krocht 1
2201 TP Noordwijk

Telefoon: 071 - 409 12 66

noordwijk@euroboxselfstorage.nl

Toegangstijden huurders:

maandag t/m zondag 06:00 - 23:00

Openingstijden receptie:

maandag t/m vrijdag 09:00 - 18:00

zaterdag 10:00 - 16:00 

Store Managers

Olga Braam & Bastiaan Hooning