Opslagruimte huren in Tholen

Vraag in 3 stappen je vrijblijvende offerte voor opslagruimte aan

Kies uw vestiging


Wat wilt u huren & voor hoe lang?


Geen idee?

Vraag aan

Opslagruimte huren in Tholen

Wilt u opslagruimte huren in de buurt van Tholen, dan kunt u terecht bij Eurobox Self Storage in Bergen op Zoom. Vanaf Tholen is het met de auto een klein stukje rijden naar onze gloednieuwe vestiging in Bergen op Zoom. Deze vestiging bevindt zich aan de Wattweg 5 in Bergen op Zoom. Eurobox Self Storage Bergen op Zoom is goed bereikbaar met de auto en bevindt zich vlak bij afrit 27 (Bergen op Zoom Noord) van de A4. Ook met het openbaar vervoer is Eurobox Self Storage Bergen op Zoom goed bereikbaar vanaf Tholen, de Eurobox vestiging bevindt zich namelijk dichtbij het station. Eurobox Self Storage heeft ook een gesloten aanhangwagen en een verhuisbus te huur voor het vervoer van Tholen naar BoZ. De aanhanger kunt u soms zelfs een keer gratis gebruiken. 

Flexibele opslagruimte huren dichtbij Tholen

Ook in de opslagvestiging in de omgeving van Tholen kunt terecht voor opslagruimtes in veertig verschillende formaten. U kunt al een opslagruimte huren vanaf 1M² tot 50M². Wanneer u een opslagruimte huurt en u opslagbehoefte verandert. Kunt u bij Eurobox Self Storage altijd verhuizen naar een andere opslagruimte. Dit kan zowel wanneer u wilt verhuizen naar een grotere of naar een kleinere opslagruimte. Wanneer u het lastig vindt om in te schatten hoeveel opslagruimte u nodig heeft. Kunt u altijd terecht bij het deskundige personeel van Eurobox Self Storage. Zij kunnen u adviseren hoeveel ruimte u nodig heeft. Vervolgens krijgt u een rondleiding door het pand langs de verschillende formaten opslagruimtes. Hierdoor is het voor u als klant gemakkelijk om samen met een ervaren medewerker een juist formaat opslagruimte te kiezen. Maak gelijk een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging.

Veilige opslagruimte huren in de buurt van Tholen

Eurobox Self Storage hecht veel waarde aan de veiligheid van uw goederen. Wanneer u namelijk een opslagruimte huurt gaat u er van uit dat uw goederen veilig staan opslagen. Vaak worden bestaande panden omgebouwd tot een Self Storage pand. Dit is bij Eurobox Self Storage Bergen op Zoom niet het geval. Dit pand is specifiek gebouwd als Self Storage pand. Hierbij is het pand van Eurobox Self Storage Bergen op Zoom voorzien van alle moderne beveiligingstechnieken. Zodat uw goederen veilig staan opgeslagen. U kunt hierbij denken aan permanente camerabewaking, inbraakalarm en een brandalarm. Daarnaast zijn alle individuele opslagruimtes voorzien van een inbraakalarm alleen als u zelf aanwezig bent is het alarm van uw opslagruimte. Veilige opslagruimte nabij Tholen huurt u bij Eurobox Self Storage! Onze ervaren opslagspecialisten informeren u graag vrijblijvend, neem gerust contact op. 

Eurobox Self Storage is goed bereikbaar voor iedereen uit:

Bergen op Zoom, Oudenbosch, Rucphen, Oud Gastel, Wouw, Zegge, Essen, Roosendaal, Tholen, Woensdrecht, Huybergen, Hoogerheide, Halsteren, Steenbergen, Ossendrecht en Poortvliet.

Wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op

2 tot 6 maanden gratis opslagruimte

Eurobox Self Storage Bergen op Zoom

Adres:

Wattweg 5
4622 RA  Bergen Op Zoom

Telefoon: 0164-745095

bergenopzoom@euroboxselfstorage.nl

Toegangstijden huurders:

maandag t/m zondag 06:00 - 23:00

Openingstijden receptie:

maandag t/m vrijdag 09:00 - 18:00
zaterdag 10:00 - 16:00

Store Manager

Kevin Wiersma & Sjoerd Blom