Opslagruimte Schiedam

Vraag in 3 stappen je vrijblijvende offerte voor opslagruimte aan

Kies uw vestiging


Wat wilt u huren & voor hoe lang?


Geen idee?

Vraag aan

Opslagruimte Schiedam

Op zoek naar een flexibele opslagruimte in Schiedam?

Binnenkort wordt er een nieuwe Eurobox Self Storage geopend in de nabijheid van Schiedam, namelijk in Rotterdam. De opslagruimtes van Eurobox zijn gemakkelijk te huren en zijn erg flexibel. U kunt al een opslagruimte huren vanaf slechts twee weken. Zo kunt u zelf bepalen hoe lang u de opslagruimte nodig heeft en betaald u niet meer dan de tijd dat u de opslagruimte ook daadwerkelijk in gebruik heeft. Naast de flexibele huurperiode beschikt Eurobox over meer dan dertig verschillende maten opslagruimtes. Wanneer de opslagbehoefte tussentijds wijzigt, kunt u verhuizen naar een andere maat, dit kan een kleinere ruimte zijn, maar uiteraard ook een grotere ruimte. Hiervoor worden geen administratiekosten of iets dergelijks gerekend, u betaald alleen het eventuele verschil in de huur en de borg van de opslagruimte. Mocht u zelf twijfelen en heeft u advies nodig om de maat opslagruimte te bepalen, dan staan onze medewerkers voor u klaar voor al uw vragen en helpen u graag de juiste maat opslagruimte te vinden. Daarnaast kunt u ook de ruimtecalculator op onze website invullen, deze calculator berekent aan de hand van de spullen die u invoert de opslagruimte die u nodig heeft.

Veilige en geventileerde opslagruimte huren in Schiedam

Bent u op zoek naar een eenvoudige manier om extra ruimte te creëren, of gaat u verhuizen en moet u tussentijds overbruggen? Eurobox Self Storage is specialist in het verhuren van opslagruimtes en zullen er alles aan doen om het zo gemakkelijk, veilig en schoon mogelijk te houden. U krijgt een unieke persoonlijke toegangscode waarmee u toegang krijgt tot het gebouw in Rotterdam vlakbij Schiedam. Daarnaast heeft u alleen de sleutel van uw persoonlijke opslagruimte. Om de veiligheid te waarborgen zijn alle vestigingen 24 uur per dag beveiligd door middel van brand- en inbraakalarmsystemen, camerabewaking en ook lopen onze medewerkers dagelijks controlerondes om eventuele afwijkingen direct te constateren. Er wordt bij Eurobox Self Storage overal aan gedacht. Zo beschikken wij in het pand over voldoende transportmiddelen zodat u de spullen niet zelf hoeft te tillen. In iedere vestiging vindt u transportkarretjes, steekwagen en een pompwagen.

Benieuwd naar alle mogelijkheden voor een opslagruimte in de omgeving van Schiedam?

Bij Eurobox Self Storage bent u altijd verzekerd van de beste kwaliteit, veiligheid en service voor de laagste prijs. Wij zeggen niet voor niks Eurobox, met ruimte de beste! U kunt zelf het juiste formaat opslagruimte kiezen die bij uw spullen en opslagbehoefte past. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en de actuele beschikking voor de omgeving van Schiedam. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden en wilt u tijdens een vrijblijvende rondleiding de ruimtes komen bekijken? Wij staan voor uw klaar en informeren u graag verder. In Rotterdam zijn wij op werkdagen aanwezig van 09:00 tot 18:00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 16:00.

Eurobox Self Storage is goed bereikbaar voor iedereen uit:

Prins Alexander, Overschie, Schiedam, Rotterdam The Hague Airport, Zestienhoven, Bleiswijk, Nesselande, Nootdorp, Rijswijk, Schiebroek, Kralingen-Crooswijk, Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek, Rotterdam, Krimpen aan de Lek, Ouderkerk aan den IJssel, Ridderkerk en Capelle a/d IJssel.

Wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op

Adres:

Frobenstraat 25

3045 RD  Rotterdam

Telefoon: 010 820 88 69

rotterdam@euroboxselfstorage.nl

Toegangstijden huurders:

maandag t/m zondag 06:00 - 23:00

Openingstijden receptie:

maandag t/m vrijdag 09:00 - 18:00

zaterdag 10:00 - 16:00

Store Manager

Sjoerd & William