Opslagruimte in Schalkwijk huren

Vraag in 3 stappen je vrijblijvende offerte voor opslagruimte aan

Kies uw vestiging


Wat wilt u huren & voor hoe lang?


Geen idee?

Vraag aan

Opslagruimte in Schalkwijk huren

Bent u op zoek naar een opslagruimte om te huren in Schalkwijk? Als u een opslagruimte wilt huren in Schalkwijk dan zult u verder in Haarlem moeten zoeken omdat er geen directe verhuurder voor opslagruimte in Schalkwijk zelf is. Eurobox Self Storage is gevestigd aan de Oudeweg in Haarlem en heeft voor iedereen uit Schalkwijk opslagruimte te huur. Uitstekend bereikbaar via de Prins Bernhardlaan voor iedereen uit Schalkwijk. Vanaf het winkelcentrum Schalkwijk aan het Floridaplein bent u binnen 7 minuten in ons opslagbedrijf aan de Oudeweg. Ook met het openbaar vervoer kunt u eenvoudig bij uw opslagruimte komen. Buslijn 15 stopt voor de deur, halte Nijverheidsweg. Daarnaast is natuurlijk het treinstation Spaarnwoude op loopafstand waar ook meerdere buslijnen vertrekken en aankomen.

Prijzen opslagruimte

Veilige opslagruimte huren in Schalkwijk

Als u op zoek bent naar veilige opslagruimte om te huren in Schalkwijk dan bent u op zoek naar Eurobox! Ons moderne opslagbedrijf is voorzien van vele veiligheidsvoorzieningen. Zo is elke vestiging voorzien van een inbraakalarm, 24-uurs cameratoezicht, brandmeldcentrales en hebben de opslagruimtes zelf een inbraakalarm. Uiteraard hebben wij een volledig gecertificeerd beveiligingsbedrijf wat controleronde doet. Wist u dat wij in de meeste vestigingen het beveiligingsbedrijf intern faciliteren? Maar ook onze medewerkers zijn getraind en werken volgens veiligheidsprotocollen waardoor een opslagruimte huren in de buurt van Schalkwijk ook echt veilig zal blijven! Wilt u meer weten over veilig opslag huren? Klik dan hier.

Zakelijk een opslagruimte bij Schalkwijk huren?

Wist u dat u bij ons zowel particulier als zakelijk eenvoudig een opslagruimte kunt huren in Schalkwijk? Eurobox verhuurt voor korte of lange periodes opslagruimte aan zowel particulieren als zakelijke huurders. Wij hanteren voor beide klantsoorten slechts 14 dagen opzegtermijn, zo huurt u nooit langer dan noodzakelijk en betaalt u dus ook niet voor maanden welke u de opslagruimte niet nodig heeft! Naast de BTW zijn er geen verschillen tussen particulier opslagruimte huren of zakelijk opslagruimte huren nabij Schalkwijk. Beide klanten kunnen genieten van onze gratis secundaire verzekering! Inventaris of voorraad beiden zijn door ons verzekerd tot € 5000. Heeft u behoefte aan een hoger verzekerd bedrag dan is dat eenvoudig en voordelig te regelen. Informeert u vrijblijvend bij een van onze medewerkers naar het zakelijk huren van een opslagruimte nabij Schalkwijk: neem contact op met Eurobox Haarlem.

Eurobox Self Storage is goed bereikbaar voor iedereen uit:

Haarlemmerliede, Spaarnwoude, Spaarndam, Schalkwijk, Zandvoort, Bloemendaal, Overveen, Velserbroek, Waarderpolder en Santpoort.

Wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op

Adres:

Oudeweg 141
2031 CC Haarlem

Telefoon: 023 - 524 82 84

haarlem@euroboxselfstorage.nl

Toegangstijden huurders:

maandag t / m zondag 06:00 - 23:00 uur

Openingstijden receptie:

maandag t / m vrijdag 09:00 - 18:00
zaterdag 10:00 - 16:00 uur

Storemanager

Ben van Wissen & Joost Meerman