Wilt u opslagruimte huren in Rotterdam?

Vraag in 3 stappen je vrijblijvende offerte voor opslagruimte aan

Kies uw vestiging


Wat wilt u huren & voor hoe lang?


Geen idee?

Vraag aan

Wilt u opslagruimte huren in Rotterdam?

Als u op zoek bent naar de mogelijkheid om opslagruimte te huren in Rotterdam of de directe omgeving kunnen wij u hiermee uitstekend helpen. Eurobox heeft diverse opslag mogelijkheden in de omgeving van Rotterdam, zo zijn wij gevestigd in Capelle a/d IJssel en in Zwijndrecht. Wij verhuren in beide Self Storage bedrijven opslag aan bedrijven en particulieren, voor tijdelijke of langdurige aard. Heeft u specifieke wensen voor het opslaan van goederen in de regio? Onze medewerkers zijn deskundig en ervaren en helpen u graag bij het adviseren welke opslagruimte aan uw wensen en uw opslagbehoefte voldoet. Door de talloze verschillende formaten en afmetingen is er altijd een opslagbox welke aan uw wensen voldoet.

Rotterdam opslagruimte met korting huren

Goedkope opslagruimte huren in of nabij Rotterdam?

Zoals u ongetwijfeld zult weten is opslagruimte huren in Rotterdam niet goedkoop, dit geldt voor iedere grote stad in Nederland. Op het moment dat u echter net buiten de grote stad een opslagruimte gaat huren kan dit u een behoorlijk prijsvoordeel opleveren. Op het moment dat u in de omgeving Rotterdam goedkope opslagruimte zoekt tegen de beste voorwaarden nodigen wij u van harte uit om even contact op te nemen met ons. Voor alle vestigingen en meer informatie verwijzen wij u graag naar de vestigingen pagina

De klant staat centraal bij het huren van opslagruimte in Rotterdam !

Bij ons Self Storage bedrijf in regio Rotterdam staat het aanbieden van uitstekende en flexibile opslagruimte centraal. Onze medewerkers doen er alles aan om een perfecte omgeving te bieden voor de opslag van uw inboedel, archief of voorraad. Als u vragen heeft over de diensten van Eurobox in Rotterdam bent u uiteraard vrij om deze op onze website te verkennen. U vind bij ons uitgebreide informatie over het huren van opslagruimte en het geeft u direct een goede indruk van de kwaliteit en inrichting van onze Self Storage bedrijven. Mocht u meer willen weten over de opslagruimte of ons bedrijf, of specifieke vragen hebben over uw opslag situatie, dan kunt u altijd contact opnemen met één van onze deskundige medewerkers. Eurobox helpt u graag om u wegwijs te maken bij het huren van opslagruimte.

Prijzen opslagruimte

 

Eurobox Self Storage is goed bereikbaar voor iedereen uit:

Prins Alexander, Overschie, Schiedam, Rotterdam The Hague Airport, Zestienhoven, Bleiswijk, Nesselande, Nootdorp, Rijswijk, Schiebroek, Kralingen-Crooswijk, Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek, Rotterdam, Krimpen aan de Lek, Ouderkerk aan den IJssel, Ridderkerk en Capelle a/d IJssel.

Wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op

Adres:

Frobenstraat 25

3045 RD  Rotterdam

Telefoon: 010 820 88 69

rotterdam@euroboxselfstorage.nl

Toegangstijden huurders:

maandag t/m zondag 06:00 - 23:00

Openingstijden receptie:

maandag t/m vrijdag 09:00 - 18:00

zaterdag 10:00 - 16:00

Store Manager

Sjoerd & William