Heeft u opslagruimte in de buurt van Rijsenhout nodig?

Vraag in 3 stappen je vrijblijvende offerte voor opslagruimte aan

Kies uw vestiging


Wat wilt u huren & voor hoe lang?


Geen idee?

Vraag aan

Heeft u opslagruimte in de buurt van Rijsenhout nodig?

Als u opslagruimte in de omgeving van Rijsenhout wilt huren is Eurobox Self Storage Hoofddorp de dichtstbijzijnde aanbieder aangezien er geen verhuurder in uw woonplaats aanwezig is. Eurobox verhuurt opslag aan bedrijven en particulieren in alle gewenste formaten. Of u nu privé uw inboedel wilt opslaan of tijdelijk extra ruimte nodig heeft of dat u zakelijk wilt huren om uw archief of voorraad op te slaan, Eurobox heeft altijd een passende maatoplossing voor uw opslag voor de tijd dat u dit nodig heeft. U kunt een opslagruimte zeer kort tot heel lang huren, de keuze is aan u. Alle door Eurobox aangeboden opslagruimtes zijn goed beveiligd, geconditioneerd (verwarmd én geventileerd) en goed toegankelijk.

Goed bereikbaar en toegankelijke opslagruimte vanuit Rijsenhout!

Indien u opslagruimte huurt bij Eurobox zult u ervaren dat de vestiging in Hoofddorp voor u zeer goed bereikbaar is vanuit Rijsenhout. De vestiging ligt bij de Spoorlaan welke vanuit Rijsenhout goed bereikbaar is via de Bennebroekerweg maar ook via de N201. De omgeving van de Eurobox vestiging is ruim opgezet, zo kunt u altijd met de auto of bestelbus binnen parkeren en laden en lossen. Om uw goederen in ons Self Storage bedrijf te verplaatsen hebben wij altijd ruim voldoende gratis transportmiddelen gereed staan, zo hoeft u nooit met uw zware spullen te tillen! De opslagruimtes zijn voor een huurder van een opslagruimte 365 dagen per jaar toegankelijk van 06:00 uur tot 23:00 uur.

Gelijk opslagruimte huren voor iedereen uit Rijsenhout?

Wilt u gelijk opslagruimte huren in de omgeving van Rijsenhout? Eurobox heeft altijd plek voor uw spullen, u kunt direct beginnen met huren maar kunt ook op een later tijdstip beginnen met de huur van de opslagruimte. Daarnaast is het altijd mogelijk om het formaat van uw opslag op een later stadium kosteloos te wijzigen, dit geldt voor het geval u een kleinere maar ook een grotere opslagplaats nodig heeft voor uw spullen. Om te bepalen wat voor uw specifieke wensen het juiste formaat zou zijn nodigen wij u graag uit voor een uitleg en een rondleiding aan de Parellaan 2 in Hoofddorp, dit kan met of zonder afspraak, neemt u hiervoor contact op met ons.

Prijzen opslagruimte

 

Eurobox Self Storage is goed bereikbaar voor iedereen uit:

Amsterdam, Haarlemmermeer, Heemstede, Hillegom, Nieuw-Vennep, Rijsenhout, Schiphol, Vijfhuizen en Zwaanshoek.

Wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op

Adres:

Parellaan 2
2132 WS  Hoofddorp

Telefoon: 023 - 55 7 99 11

hoofddorp@euroboxselfstorage.nl

Toegangstijden huurders:

maandag t/m zondag 06:00 - 23:00

Openingstijden receptie:

maandag t/m vrijdag 09:00 - 18:00
zaterdag 10:00 - 16:00

Store Manager

Joost Meerman & Bastiaan Hooning