Maak kennis met onze opslagruimtes voor de inwoners van Rijnsburg.

Vraag in 3 stappen je vrijblijvende offerte voor opslagruimte aan

Kies uw vestiging


Wat wilt u huren & voor hoe lang?


Geen idee?

Vraag aan

Maak kennis met onze opslagruimtes voor de inwoners van Rijnsburg.

(Tijdelijke) opslagruimte huren in Rijnsburg, natuurlijk bij Eurobox! De Eurobox locatie is uit Rijnsburg zeer gemakkelijk te bereiken via de Noordwijkerweg. Komt u vanuit Rijnsburg dan ziet u onze vestiging direct aan uw rechterhand liggen op het industrieterrein Klei-Oost. Om de mogelijkheden van (tijdelijke) opslag van uw spullen te bekijken, kunt u altijd langskomen voor een vrijblijvende rondleiding bij Eurobox. Wanneer u zelf verdwaalt in alle maten en prijzen die u tegenkomt op internet, staan onze servicemedewerkers voor u klaar om de opslagruimtes aan u te laten zien en zo de meeste geschikte ruimte voor u te selecteren. Wanneer u zelf niet in de mogelijkheid bent om langs te komen of direct meer informatie wilt kunt u op onze website de ruimtecalculator invullen. Het invullen van de ruimtecalculator geeft u een goede indicatie van uw opslagbehoefte.

Opslagruimte huren bij Eurobox Self Storage vlakbij Rijnsburg.

Huur een opslagruimte bij Eurobox Self Storage en u profiteert van onze laagste prijs garantie. Wij bieden u ondanks onze uiterst scherpe prijzen, kwalitatief hoogwaardige opslagruimtes. Wij rekenen geen inschrijfkosten, overstapkosten of andere administratieve kosten. En u huurt al ruimtes bij ons vanaf twee weken. De opzegtermijn is ook twee weken, dus zit u niet vast aan een langlopende huurovereenkomst als u dat niet wilt. Dus naast de scherpe prijzen, zijn wij ook nog eens heel flexibel. Voor inwoners vanuit Rijnsburg, zijn wij gemakkelijk te bereiken. Wij zitten namelijk met een Eurobox vestiging in Noordwijk wat direct gelegen is naast Rijnsburg.

Aanvullende informatie over een opslagruimte huren in omgeving Rijnsburg? Wat kunnen wij voor u betekenen?

Opslagruimte bij Eurobox Self Storage in Rijnsburg is een eenvoudige manier om extra ruimte te creëren. Eurobox is een specialist in het verhuren van opslagruimte, waarbij u alleen de sleutel heeft van uw persoonlijke opslagbox. Samen met u zullen wij een geschikte opslagruimte voor u selecteren waar u uw waardevolle spullen in kunt opslaan. Wij bieden u veilige opslagruimtes met uw eigen slot en persoonlijke toegangscode. De opslag vlakbij Rijnsburg is zeven dagen in de week toegankelijk van 06:00 tot 23:00 uur. De vestigingsmanager staat voor u klaar tijdens onze kantooruren van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 18:00 uur en zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur. Wilt u meer informatie neemt u dan contact met ons op.

Prijzen opslagruimte

 

Eurobox Self Storage is goed bereikbaar voor iedereen uit:

Katwijk, Lisse, Noordwijkerhout, Oegstgeest, Rijnsburg, Sassenheim, Valkenburg, Voorhout, Warmond en De Zilk.

Wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op

Adres

De Hooge Krocht 1
2201 TP Noordwijk

Telefoon: 071 - 409 12 66

noordwijk@euroboxselfstorage.nl

Toegangstijden huurders:

maandag t/m zondag 06:00 - 23:00

Openingstijden receptie:

maandag t/m vrijdag 09:00 - 18:00

zaterdag 10:00 - 16:00 

Store Managers

Olga Braam & Bastiaan Hooning