Specialist op het gebied van opslagruimtes huren in regio Reeuwijk.

Vraag in 3 stappen je vrijblijvende offerte voor opslagruimte aan

Kies uw vestiging


Wat wilt u huren & voor hoe lang?


Geen idee?

Vraag aan

Specialist op het gebied van opslagruimtes huren in regio Reeuwijk.

Eurobox heeft al bijna tien jaar ervaring op het gebied van opslagruimtes huren en alles wat daarbij komt kijken ook voor huurders uit de regio Reeuwijk. Onze medewerkers zijn deskundig in hun vakgebied en staan altijd voor u klaar. In de buurt van Reeuwijk beschikken wij over een zeer gevarieerd aanbod van meer dan dertig verschillende opslagruimtes. Vindt u het lastig om te bepalen welke opslagruimte het meest geschikt is voor u? Informeer bij onze medewerkers die u uitstekend advies kunnen geven welk formaat u nodig heeft of vul onze ruimtecalculator in. Zo krijgt u een gedegen advies waarmee u aan de slag kunt.

Waarom een opslagruimte in Reeuwijk huren? De acht voordelen!

Wanneer u op zoekt bent naar een opslagruimte, kijkt u naar verschillende dingen. Ten eerste is flexibiliteit een groot voordeel. Want zeg nou zelf, weet u van te voren al exact hoe lang u gaat huren? Bij Eurobox Self Storage kunt u al een opslagruimte huren vanaf twee weken. Veranderd uw opslagbehoefte? Dan kunt u iedere willekeurige dag verhuizen naar een andere maat opslagruimte, of dit nu kleiner of groter is. Ook onze opzegtermijn is slecht twee weken.

Dan moet u nog bedenken hoe u alle spullen van en/of naar de opslagruimte gaat brengen. Ook daarin kan Eurobox u een oplossing beiden. U kunt gratis gebruik maken van onze aanhangwagen. Mocht de aanhangwagen niet groot genoeg zijn om uw goederen te vervoeren, dan beschikken wij ook over een verhuisbusje, welke u kunt gebruiken.

Daarnaast beschikken wij over camerabewaking en zijn alle opslagruimtes geconditioneerd en verwarmd. Al onze vestigingen zijn gemakkelijk te bereiken, doordat ze aan doorgaande wegen liggen, zo ook in de omgeving van Reeuwijk. 

Genoeg redenen voor inwoners van Reeuwijk om een opslagruimte te huren!

Voor alle soorten opslag: inboedelopslag, archiefopslag, inventaris, tijdelijke opslag, of wat voor soort opslag u dan ook nodig heeft is er bij ons altijd een opslagruimte op maat te vinden voor u. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor particuliere of zakelijke opslagruimte bij Reeuwijk? Neemt u dan contact met ons op. Vervolgens nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om u te voorzien in alle informatie die u wenst en u op weg te helpen.

Prijzen opslagruimte

 

Eurobox Self Storage is goed bereikbaar voor iedereen uit:

Waddinxveen, Haastrecht, Reeuwijk, Boskoop, Bodegraven, Moordrecht, Zevenhuizen, Nieuwerkerk aan den IJssel, Gouderak en Stolwijk.

Wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op

Vraag naar de voorwaarden

Adres:

Groningenweg 10

2803 PV GOUDA

telefoon 0182 - 748 275

Mail: gouda@euroboxselfstorage.nl

Toegangstijden huurders:

maandag t/m zondag 06:00 - 23:00 

Openingstijden receptie:

maandag t/m vrijdag 09:00 - 18:00

zaterdag van 10:00 tot 16:00

Openingstijden receptie feestdagen:
Zaterdag 31 december 10:00 tot 14:00 uur
Zondag 1 januari gesloten
Maandag 2 januari 9:00 tot 18:00 uur

Storemanager

Rick Bink & Ric van der Weegen