Een opslagruimte huren bij Poortvliet

Vraag in 3 stappen je vrijblijvende offerte voor opslagruimte aan

Kies uw vestiging


Wat wilt u huren & voor hoe lang?


Geen idee?

Vraag aan

Een opslagruimte huren bij Poortvliet

Wilt u een opslagruimte huren in de omgeving van Poortvliet, dan bent u bij Eurobox Self Storage Bergen op Zoom aan het juiste adres. Eurobox Self Storage Bergen op Zoom ligt met de auto op nog geen twintig minuten rijden van Poortvliet en de meubelboulevard Poortvliet. Eurobox Self Storage Bergen op Zoom bevindt zich aan de Wattweg 5 op het voormalige 'Rogier Nerincx Richter-terrein' gelegen op het bedrijventerrein Lage Meren. Deze vestiging is geopend in oktober 2020 en is inmiddels al de zesde vestiging van Eurobox Self Storage.

Verschillende formaten opslagruimte in Poortvliet

Eurobox Self Storage Bergen op Zoom biedt ruim veertig verschillende formaten opslagruimtes aan voor iedereen uit Poortvliet. Door deze ruime keus is er altijd een opslagruimte beschikbaar voor ieders behoefte. Vaak is het op afstand lastig om in te schatten hoeveel opslagruimte u nodig heeft voor uw goederen. Wanneer u geïnteresseerd bent in het huren van een opslagruimte is het dan ook aan te raden om een keer langs te komen voor een vrijblijvende rondleiding door het pand. Het deskundige personeel van Eurobox Self Storage leidt u dan rond langs de verschillende formaten opslagruimte. Aan de hand van deze rondleiding is het vaak gemakkelijk om een juiste keus te maken welk formaat u nodig heeft. Mocht u een opslagruimte huren en uw opslagbehoefte veranderd tussentijds dan kunt u altijd verhuizen naar een andere opslagruimte. Dit kan zowel naar een grotere als een kleinere opslagruimte. Uiteraard zijn hier geen extra kosten aan verbonden.

Prijzen opslagruimte Poortvliet

Aanhangwagen of verhuisbus huren bij Poortvliet

Eurobox Self Storage in Bergen op Zoom biedt verschillende transport mogelijkheden. U kunt een aanhangwagen en een verhuisbus huren. De laadruimte van de aanhangwagen heeft een inhoud van 5M³, hierdoor is deze ideaal voor het vervoeren van dozen en kleine meubels. Uiteraard is het wel van belang dat u beschikt over een auto met een trekhaak. Wanneer er een grotere verhuizing voor u op de planning staat is de verhuisbus van Eurobox Self Storage de ideale oplossing. Deze verhuisbus is voorzien van een laadbak met laadklep. De laadbak heeft een inhoud van 20m³. Deze verhuisbus is vaak groot genoeg om een volledige inboedel in één keer te kunnen verhuizen. U kunt de aanhangwagen of verhuisbus ook huren wanneer u geen opslagruimte huurt bij Eurobox Self Storage. 

Bestelbus huren bij Poortvliet Aanhanger huren bij Poortvliet

Eurobox Self Storage is goed bereikbaar voor iedereen uit:

Bergen op Zoom, Oudenbosch, Rucphen, Oud Gastel, Wouw, Zegge, Essen, Roosendaal, Tholen, Woensdrecht, Huybergen, Hoogerheide, Halsteren, Steenbergen, Ossendrecht en Poortvliet.

Wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op

2 tot 6 maanden gratis opslagruimte

Eurobox Self Storage Bergen op Zoom

Adres:

Wattweg 5
4622 RA  Bergen Op Zoom

Telefoon: 0164-745095

bergenopzoom@euroboxselfstorage.nl

Toegangstijden huurders:

maandag t/m zondag 06:00 - 23:00

Openingstijden receptie:

maandag t/m vrijdag 09:00 - 18:00
zaterdag 10:00 - 16:00

Store Manager

Kevin Wiersma & Sjoerd Blom