Opslagruimte huren in Rotterdam Overschie

Vraag in 3 stappen je vrijblijvende offerte voor opslagruimte aan

Kies uw vestiging


Wat wilt u huren & voor hoe lang?


Geen idee?

Vraag aan

Opslagruimte huren in Rotterdam Overschie

Het beste opslagbedrijf in Rotterdam Overschie voor uw inboedel of voorraad!

Voor het opslaan van uw dierbare en/of waardevolle goederen bent u op zoek naar het beste opslagbedrijf, veilige en goed geconditioneerde opslag geeft u immers de garantie dat uw goederen op exact dezelfde wijze ons pand weer uit gaan zoals u ze gebracht heeft! Op het gebied van veiligheid is er Eurobox alles aan gelegen om onze goede naam hoog te houden. Wij bestaan ruim 10 jaar en hebben géén enkele inbraak gehad in onze opslagbedrijven, dat is een gegeven waar we trots op zijn en iedere dag aan werken! Voor veilige opslag in Rotterdam Overschie bent u bij ons dan ook aan het juiste adres! 

Ontdek onze inboedelopslag in Rotterdam Overschie

Iedere dag van de week is de inboedelopslag in Rotterdam Overschie geopend van 6:00 uur tot 23:00 uur. U kunt zo vaak als u wenst goederen halen of brengen naar de opslag. Onze opslag is uitstekend uitgerust, zo kunt u bij ons altijd binnen laden en lossen en zijn er ruim voldoende transportmiddelen verkrijgbaar voor het interne transport van en naar uw opslag. Bij de receptie zijn tevens allerlei verhuisartikelen uit voorraad verkrijgbaar, van verhuisdoos tot inpakpapier. Wilt u met eigen ogen zien hoe de inboedelopslag in Rotterdam Overschie er uit ziet? Neem even contact op met de ervaren medewerkers, zij geven u graag een rondleiding door de opslag in Rotterdam Overschie! 

Meer weten over opslag huren in Rotterdam Overschie?

Om ervoor te zorgen dat de opslag voor iedereen goed bereikbaar is heeft Eurobox een locatie in Rotterdam Overschie gezocht vlakbij snelwegen en uitvalwegen. De Eurobox vestiging Rotterdam Overschie is naast eigen vervoer ook met het openbaar vervoer uitstekend bereikbaar, het is op loopafstand gelegen van het metrostation / Lightrailstation Melanchthonweg.

Het spreekt natuurlijk voor zich dat de behoeften van onze klanten bij de opslag in Rotterdam Overschie op de eerste plaats komen. Om er zeker van te zijn dat wij een passende oplossing kunnen bieden nodigen wij daarom eerst onze klanten uit voor een vrijblijvende rondleiding. Tijdens deze rondleiding kunnen wij u enkele verschillende formaten opslag laten zien, en heeft u de gelegenheid om uw vragen te stellen over opslag, transport of verhuisartikelen. Heeft u vragen over de opslag in Rotterdam Overschie, of wilt u meer informatie over onze werkwijze? Neem dan contact op met Eurobox Self Storage. Wij beantwoorden graag al uw vragen.

Meer informatie

Zie ook onze andere vestigingen voor meer informatie over opslagruimte huren

Eurobox Self Storage is goed bereikbaar voor iedereen uit:

Prins Alexander, Overschie, Schiedam, Rotterdam The Hague Airport, Zestienhoven, Bleiswijk, Nesselande, Nootdorp, Rijswijk, Schiebroek, Kralingen-Crooswijk, Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek, Rotterdam, Krimpen aan de Lek, Ouderkerk aan den IJssel, Ridderkerk en Capelle a/d IJssel.

Wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op

Adres:

Frobenstraat 25

3045 RD  Rotterdam

Telefoon: 010 820 88 69

rotterdam@euroboxselfstorage.nl

Toegangstijden huurders:

maandag t/m zondag 06:00 - 23:00

Openingstijden receptie:

maandag t/m vrijdag 09:00 - 18:00

zaterdag 10:00 - 16:00

Store Manager

Sjoerd & William