Op zoek naar opslagruimte te huur in Oudenbosch?

Vraag in 3 stappen je vrijblijvende offerte voor opslagruimte aan

Kies uw vestiging


Wat wilt u huren & voor hoe lang?


Geen idee?

Vraag aan

Op zoek naar opslagruimte te huur in Oudenbosch?

In Oudenbosch is geen aanbieder van opslagruimte, om bedrijven en particulieren uit Oudenbosch van opslagruimte te kunnen voorzien heeft Eurobox een schitterende vestiging gelegen in Bergen op Zoom. Bij het Eurobox Self Storage bedrijf kunt u zakelijk of privé opslag op maat huren, wij hebben een zeer brede sortering opslagboxen in de verhuur welke u voor korte of lange termijn kunt huren. De opslagboxen variëren in grootte van 1 m² tot en met 50 m², waardoor u altijd een ruimte kunt huren welke aan uw opslagwensen voldoet.

Opslagruimte in de omgeving van Oudenbosch huren

Indien u opslagruimte wilt gaan huren in dichtstbijzijnde vestiging vanaf Oudenbosch dan kunt u deze met de auto gemakkelijk bereiken via de A17 of via de Rietvaartstraat. Binnendoor via o.a. de Spijperstraat behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Eurobox is gevestigd aan de Wattweg 5 in Bergen op Zoom. De opslagruimtes zijn dagelijks van 06:00 tot 23:00 uur voor u als huurder bereikbaar. De receptie is op werkdagen van 10:00 tot 17:00 uur voor u bemand, u bent van harte welkom.

Bepalen hoeveel opslagruimte u wilt huren in Oudenbosch en omgeving.

Indien u opslagruimte gaat huren blijkt bij de vestiging in omgeving Oudenbosch dat het bepalen van het formaat voor bijna iedere klant een lastig vraagstuk is. Onze servicemedewerkers zijn ervaren en deskundig en kunnen u hier prima in adviseren, het heeft de voorkeur om even bij ons langs te komen zodat wij uw wensen kunnen inventariseren en u van advies kunnen voorzien. Wilt u liever eerst zelf berekenen hoeveel opslagruimte u nodig heeft? Dat kan met onze handige opslagberekentools, wij hebben een zakelijke rekentool en een particuliere rekentool waarmee u kunt berekenen hoeveel opslag u nodig heeft. De zakelijke calculator is uitermate geschikt voor het berekenen van de hoeveelheid opslag voor uw archief, voorraad en pallets, mocht u zakelijk inventaris op willen slaan dan kan het de voorkeur hebben om voor de particuliere rekentool te kiezen aangezien u daarin meubelstukken kunt aangeven. De calculators werken ook prima op uw smartphone en tablet, neemt u ze gerust ter hand terwijl u per vertrek invult wat er opgeslagen moet worden. Heeft u toch hulp of advies nodig neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

Prijzen opslagruimte

 

Eurobox Self Storage is goed bereikbaar voor iedereen uit:

Bergen op Zoom, Oudenbosch, Rucphen, Oud Gastel, Wouw, Zegge, Essen, Roosendaal, Tholen, Woensdrecht, Huybergen, Hoogerheide, Halsteren, Steenbergen, Ossendrecht en Poortvliet.

Wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op

2 tot 6 maanden gratis opslagruimte

Eurobox Self Storage Bergen op Zoom

Adres:

Wattweg 5
4622 RA  Bergen Op Zoom

Telefoon: 0164-745095

bergenopzoom@euroboxselfstorage.nl

Toegangstijden huurders:

maandag t/m zondag 06:00 - 23:00

Openingstijden receptie:

maandag t/m vrijdag 09:00 - 18:00
zaterdag 10:00 - 16:00

Store Manager

Kevin Wiersma & Sjoerd Blom