Opslagruimte Nootdorp

Vraag in 3 stappen je vrijblijvende offerte voor opslagruimte aan

Kies uw vestiging


Wat wilt u huren & voor hoe lang?


Geen idee?

Vraag aan

Opslagruimte Nootdorp

Zowel particuliere als zakelijke opslagruimte te huur in nabijheid van Nootdorp 

Bent u op zoek naar extra opslagruimte, omdat u thuis geen berging heeft? Of gaat u verhuizen en dient u tussentijds uw inboedel op te slaan? Wellicht een ruimte voor hobbyspullen of seizoensspullen? Er zijn ontzettend veel doeleinden waarvoor een opslagruimte de juiste oplossing kan zijn. Dit kunnen voorgaande voorbeelden zijn, maar bijvoorbeeld ook wanneer u een bedrijfsarchief moet opslaan, of een bedrijfsvoorraad. Zowel particulier als zakelijk kan een opslagruimte uitkomst bieden. Eurobox heeft meer dan dertig verschillende maten opslagruimte, waardoor er altijd wel één is die bij uw opslagbehoefte past. Daarnaast liggen al onze locaties langs doorgaande wegen. Zo ook onze locatie in Rotterdam welke gemakkelijk te bereiken is vanuit Nootdorp via de N471 of via de A13.

Transportmogelijkheden van Nootdorp naar de opslagruimte in Rotterdam. 

Wanneer u eenmaal een opslagruimte huurt, dienen de spullen daar uiteraard ook veilig en droog aan te komen vanuit Nootdorp. Naast de vele mogelijkheden voor opslagruimtes, kunt u bij Eurobox Self Storage ook terecht voor diverse transportmogelijkheden. Eurobox beschikt over de mogelijkheid van het huren van een gesloten aanhangwagen voor slechts €27,- voor een hele dag. Dit tarief geldt overigens ook wanneer u geen huurder van een opslagruimte bent. In sommige gevallen kunt u als huurder eenmalig gratis gebruik maken van de aanhangwagen. Vraagt u hiervoor naar de voorwaarden. Naast de aanhangwagen is er ook een mogelijkheid tot het huren van een Ford Transit bestelbus. Net als de aanhangwagen geldt ook voor de bestelbus een scherp geprijsd tarief. Zo kunt u de bestelbus voor een halve en hele dag huren. Voor een halve kalenderdag betaald u slechts €35,- exclusief BTW en voor een hele kalenderdag slechts €68,- exclusief BTW. Wederom geldt dit tarief wanneer u een opslagruimte huurt, maar ook wanneer u alleen interesse heeft in het huren van onze transportmogelijkheden. Wilt u hier meer informatie over, neemt u dan gerust een kijkje verder op onze website onder transport of u kunt contact opnemen met de desbetreffende vestiging.

Meer informatie over een opslagruimte in omgeving Nootdorp?

Zoekt u een goede, betrouwbare, veilige en schone opslagruimte in de omgeving van Nootdorp? Dan bent u bij Eurobox Self Storage aan het juiste adres. Bij Eurobox bent u altijd verzekerd van de beste kwaliteits, veiligheid en service voor de laagste prijs. Met een ruime keuze aan maten van opslagruimtes, kunt u altijd het juiste formaat opslagruimte kiezen die bij uw behoefte past. Wij nodigen u graag uit voor een vrijblijvende bezichtiging bij een van onze Self Storage vestigingen. Onze deskundige medewerkers staan voor u klaar om u te voorzien van advies en informatie. Eurobox Self Storage is geopend van maandag tot en met vrijdag van 09:00 tot 18:00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur.

Ik wil graag een ruimte bekijken

Eurobox Self Storage is goed bereikbaar voor iedereen uit:

Prins Alexander, Overschie, Schiedam, Rotterdam The Hague Airport, Zestienhoven, Bleiswijk, Nesselande, Nootdorp, Rijswijk, Schiebroek, Kralingen-Crooswijk, Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek, Rotterdam, Krimpen aan de Lek, Ouderkerk aan den IJssel, Ridderkerk en Capelle a/d IJssel.

Wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op

Adres:

Frobenstraat 25

3045 RD  Rotterdam

Telefoon: 010 820 88 69

rotterdam@euroboxselfstorage.nl

Toegangstijden huurders:

maandag t/m zondag 06:00 - 23:00

Openingstijden receptie:

maandag t/m vrijdag 09:00 - 18:00

zaterdag 10:00 - 16:00

Store Manager

Sjoerd & William