Opslagruimte Nesselande

Vraag in 3 stappen je vrijblijvende offerte voor opslagruimte aan

Kies uw vestiging


Wat wilt u huren & voor hoe lang?


Geen idee?

Vraag aan

Opslagruimte Nesselande

Als u woont of gaat wonen in Vinex wijk Nesselande kunt u gemakkelijk en snel bij Eurobox Self Storage in Rotterdam opslagruimte huren. Bij een verhuizing komen vaak veel zaken tegelijkertijd kijken. Uiteraard is het dan fijn om bepaalde zaken al van te voren te kunnen regelen zodat u deze ook af kunt strepen. Iedere hulp is daar dan ook welkom bij. Eurobox Self Storage helpt u graag een handje en biedt u een praktisch gemak in de vorm van veilige en schone opslagruimte. De opslagruimtes nabij Nesselande zijn 365 dagen per jaar toegankelijk tussen 06:00 uur ’s ochtends en 23:00 uur ’s avonds.

Persoonlijk advies over opslagruimte

Uiteraard helpen wij u ook bij het bepalen van de hoeveelheid ruimte die u nodig heeft voor uw spullen. Door middel van de vele verschillende maten opslagruimtes die Eurobox Self Storage te bieden heeft, vindt u altijd een opslagruimte voor uw behoefte. Om te helpen bij het inschatten van de opslagbehoefte heeft Eurobox daarom een ruimtecalculator ontwikkeld. Hierin kunt u gemakkelijk per kamer in uw woning aangeven welke spullen er opgeslagen dienen te worden. De ruimtecalculator berekent dan automatisch de ruimte die hierbij past. Zo betaald u nooit meer dan nodig en mocht de opslagbehoefte in de tussentijd wijzigen dan kunt u gewoon wisselen van opslagruimte.

Transportmogelijkheden in Nesselande voor vervoer van en naar de opslagruimte? 

Wanneer u gaat verhuizen komt daar uiteraard ook het vervoeren van de spullen bij kijken. Bij Eurobox Self Storage hebben we verschillen vervoersmogelijkheden. Zo beschikt Eurobox te Nesselande over een aanhangwagen en een bestelbus. Deze kunt u tegen een scherp tarief huren. Daarnaast is het mogelijk om hulp in de arm te nemen door middel van onze verhuisservice. Mocht u een extra handje kunnen gebruiken, huurt u een verhuizer in tegen een tarief van €30,- p.p. per uur. Onze vestigingen zijn voorzien van drive-thru’s, waardoor het laden en lossen gemakkelijk en snel gaat. In de vestiging hebben wij vervoerskarren staan en voor de grotere spullen een pomp en steekwagen.

Verhuisartikelen kopen

Wanneer u de spullen van of naar de opslagruimte wilt vervoeren is het verstandig om de spullen zo netjes en goed mogelijk te verpakken. U wilt uw spullen natuurlijk beschermen tegen schade bij het transport. Ook hier hebben wij aan gedacht en zijn er meerdere verpakkingsmaterialen te koop bij onze receptie. Zo kunt u denken aan verhuisdozen en boekendozen, maar ook aan noppenfolie, inpakpapier en verhuisdekens. Voor een overzicht van onze verpakkingsmaterialen kunt u een verder kijken op onze website.

Waarom bij een verhuizing kiezen voor een opslagruimte huren bij Eurobox bij Nesselande? De voordelen van een opslagruimte op een rijtje:

  • Uw spullen staan beveiligd opgeslagen door middel van een 24-uurs camerabewaking;
  • Zelfstandig bereikbaar en toegankelijk door middel van een persoonlijke toegangscode en eigen cilinderslot;
  • 7 dagen per week bereikbaar, 365 dagen per jaar;
  • Verwarmde en geventileerde opslag;
  • Transport van en naar de opslag te huur;
  • Verhuisartikelen te koop. 
Offerte aanvragen

Eurobox Self Storage is goed bereikbaar voor iedereen uit:

Prins Alexander, Overschie, Schiedam, Rotterdam The Hague Airport, Zestienhoven, Bleiswijk, Nesselande, Nootdorp, Rijswijk, Schiebroek, Kralingen-Crooswijk, Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek, Rotterdam, Krimpen aan de Lek, Ouderkerk aan den IJssel, Ridderkerk en Capelle a/d IJssel.

Wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op

Adres:

Frobenstraat 25

3045 RD  Rotterdam

Telefoon: 010 820 88 69

rotterdam@euroboxselfstorage.nl

Toegangstijden huurders:

maandag t/m zondag 06:00 - 23:00

Openingstijden receptie:

maandag t/m vrijdag 09:00 - 18:00

zaterdag 10:00 - 16:00

Store Manager

Sjoerd & William