Vraag in 3 stappen je vrijblijvende offerte voor opslagruimte aan

Kies uw vestiging


Wat wilt u huren & voor hoe lang?


Geen idee?

Vraag aan

Opslagruimte huren in de omgeving van Montfoort!

Iedereen heeft wel eens wat extra opslagruimte nodig, is dit nu omdat u gaat verbouwen of verhuizen of dat u misschien gewoon wat extra ruimte wilt creëren. Nu is daar een gemakkelijke en flexibele oplossing voor. De spullen waar het dan om gaat zijn bijvoorbeeld opslag van inboedels, archieven, seizoensspullen, restpartijen en ga zo maar door. Eurobox biedt u de oplossing door middel van opslagruimtes die aansluiten op uw specifieke wensen. Onze vestigingen zijn altijd goed bereikbaar en liggen gelegen aan doorgaande wegen. Zo ook in Montfoort. Hier hebben wij niet alleen opslagruimtes te huur, maar ook een uitgebreid assortiment van verpakkingsmaterialen die bijvoorbeeld een verhuizing een stuk prettiger en gemakkelijker maakt.

Wat u ook voor opslagruimte zoekt, u vindt het bij Eurobox regio Montfoort.

Wanneer u een opslagruimte in Montfoort nodig heeft, kunnen wij u helpen. Bij ons staat de klant centraal en onze deskundige medewerkers doen er alles aan om de juiste opslagbox voor u te vinden en te voldoen in uw wensen met betrekking tot een opslagbox. U kunt altijd langskomen voor een vrijblijvende rondleiding, maar u kunt natuurlijk ook een offerte aanvragen. Wij zullen in alle gevallen ons best doen om u zo goed mogelijk te informeren en samen met u tot een geschikte ruimte te komen. Onze boxen zijn al te huren vanaf twee weken en kunt u zo lang huren als u wenst. Wij zijn zeer flexibel in het verhuizen naar een grotere of kleinere box naar mate uw opslagbehoefte veranderd. Naast flexibiliteit, staan uw goederen ook onder de juiste condities opgeslagen en beschikken wij over een brandmeldinstallatie, inbraak alarmeringssysteem en beschikken al onze vestigingen over camerabewaking.

Transport van en naar uw opslagruimte in omgeving Montfoort!

Eurobox biedt u transport aan voor het verhuizen van uw goederen van en/of naar de opslagruimte in Montfoort aan. Zo beschikken wij over een eigen aanhanger en een verhuisbusje welke u tegen een goed tarief kunt huren en in sommige gevallen zelfs gratis kunt gebruiken. Bij Eurobox vinden wij het erg belangrijk om de zorg voor extra opslagruimte bij u uit handen te nemen. Neemt u gerust even contact met ons op om te informeren naar de transportmogelijkheden in Montfoort. 

Prijzen opslagruimte

 

Eurobox Self Storage is goed bereikbaar voor iedereen uit:

Kamerik, Linschoten, Harmelen, Montfoort, Nieuwerbrug, Vleuten en Kockengen.

Wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op

Adres:

Kuipersweg 33

3449 JA Woerden

telefoon 0348 409213

Mail: info@euroboxselfstorage.nl

Toegangstijden huurders:

maandag t/m zondag 06:00 - 23:00

Openingstijden receptie:

maandag 10:00 - 17:00

dinsdag 10:00 - 17:00

woensdag gesloten

donderdag 10:00 - 17:00

vrijdag 10:00 - 17:00