Opslagruimte huren in Lisse bij Eurobox Self Storage

Vraag in 3 stappen je vrijblijvende offerte voor opslagruimte aan

Kies uw vestiging


Wat wilt u huren & voor hoe lang?


Geen idee?

Vraag aan

Opslagruimte huren in Lisse bij Eurobox Self Storage

Uw waardevolle spullen opslaan in een opslagruimte? Eurobox Self Storage in omgeving Lisse biedt u de oplossing!

Ruimte is schaars. Dat zien we dagelijks om ons heen en daar hebben wij ook dagelijks mee te maken. Ook uw woning, garagebox of bedrijf heeft geen oneindige ruimte om uw spullen op te slaan. Het kan zijn dat het ruimtegebrek zich structureel voordoet of dat het van tijdelijke aard is. De spullen waar wij het dan over hebben kunnen bijvoorbeeld zijn de opslag van inboedels, archieven, seizoenspullen, restpartijen, hobby/vakantie spullen en bedrijfsvoorraden. Voor al deze spullen en nog veel meer biedt Eurobox Self Storage de oplossing: opslagruimtes die aansluiten op uw specifieke wensen. Eurobox Self Storage te Noordwijk is goed bereikbaar voor inwoners uit Lisse en beschikt over zeer veel verschillende formaten opslagboxen. Niet alleen voor opslagruimtes bieden wij een oplossing, maar ook voor het vervoeren van uw goederen van en naar de opslagruimte. Daarnaast bieden wij een uitgebreid assortiment van verhuisartikelen aan die de verhuizing een stuk prettiger en gemakkelijker maakt. Nog een onderdeel waarover u zich geen zorgen meer hoeft te maken is dat al uw spullen bij Eurobox dag en nacht veilig liggen opgeslagen. Wij laten niets gelegen om het gebruik van de opslagruimte voor u zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Wat voor type opslagruimte u ook zoekt, u vindt het bij Eurobox Selfstorage regio Lisse.

Bij de verhuur van onze opslagruimtes in de buurt van Lisse staat de klant centraal. Onze opslagspecialisten doen er alles aan om de juiste opslagbox voor u te vinden en te voldoen in uw wensen met betrekking tot een opslagruimte. Wanneer u nu langskomt voor een rondleiding of een offerte aanvraagt, zullen wij ons uiterste best doen om u zo goed mogelijk op weg te helpen en samen met u een geschikte ruimte voor u te vinden. U bepaalt zelf wanneer en hoe lang u huurt. Zo kunt u al een ruimte huren vanaf twee weken en zijn wij zeer flexibel in het verhuizen naar een grotere of kleinere box naar mate uw opslagbehoefte veranderd. Daarnaast staan uw spullen onder de juiste condities opgeslagen en beschikt Eurobox Self Storage over een brandmeldinstallatie, inbraak alarmeringssysteem en 24 uur per dag camerabewaking. Mocht u het prettig vinden kunt u ook beschikken over een extra alarm in uw box, zodat uw spullen optimaal beveiligd staan.  Daarnaast bieden wij u ook transport aan voor het verhuizen van uw goederen van of naar de opslagruimte. Zo beschikken wij over een aanhangwagen welke u tegen een goed tarief kunt huren. Informeer naar de transportmogelijkheden bij de vestiging in omgeving Lisse. Hiernaast heeft Eurobox samenwerkingsverbanden met een aantal transport- en verhuisbedrijven, waardoor wij aantrekkelijke kortingen voor u kunnen regelen indien u niet zelf wilt verhuizen of uw verhuizing uit wilt besteden.

Maak kennis met onze opslagruimtes in omgeving Lisse! 

Bij Eurobox Self Storage in de buurt van Lisse vinden wij het erg belangrijk om de zorg voor extra opslagruimte bij u uit handen te nemen. Dit geldt voor zowel particuliere als zakelijke huurders. Om de ideale opslagruimte voor u te garanderen, staan onze servicemedewerkers klaar en bent u altijd van harte welkom op onze locatie te Noordwijk.

Prijzen opslagruimte

 

Eurobox Self Storage is goed bereikbaar voor iedereen uit:

Katwijk, Lisse, Noordwijkerhout, Oegstgeest, Rijnsburg, Sassenheim, Valkenburg, Voorhout, Warmond en De Zilk.

Wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op

Adres

De Hooge Krocht 1
2201 TP Noordwijk

Telefoon: 071 - 409 12 66

noordwijk@euroboxselfstorage.nl

Toegangstijden huurders:

maandag t/m zondag 06:00 - 23:00

Openingstijden receptie:

maandag t/m vrijdag 09:00 - 18:00

zaterdag 10:00 - 16:00 

Store Managers

Olga Braam & Bastiaan Hooning