Vraag in 3 stappen je vrijblijvende offerte voor opslagruimte aan

Kies uw vestiging


Wat wilt u huren & voor hoe lang?


Geen idee?

Vraag aan

Eenvoudig en snel opslagruimte huren in de omgeving Kockengen?

Bent u op zoek naar een veilige en verwarmde opslagruimte in Kockengen? Dan bent u op zoek naar Eurobox Self Storage. Wij hebben een zeer ruime keuze uit formaten opslagruimte voor u beschikbaar welke allen verwarmd en geventileerd zijn. De vestiging in Woerden is zeer goed te bereiken vanuit Kockengen. Of u nu uit Gieltjesdorp, Laagnieuwkoop, Portengen of Spengen komt, u kunt uw opslagruimte binnen enkele minuten bereiken via de N212. Wij verhuren opslagruimte aan particulieren, bedrijven en verenigingen. 

Veilige opslagruimte gelegen in Kockengen?

Uiteraard zijn alle opslagruimte nabij Kockengen veilig, hiervoor hebben wij vele maatregelen getroffen, u kunt hierbij onder andere denken aan een inbraakalarm, brandmeldcentrale, toegangscontrolesysteem en alle opslagruimtes zijn voorzien van deugdelijk hang- en sluitwerk. Daarnaast hebben wij een professioneel beveiligingsbedrijf in de arm genomen en hebben wij 24 uur camerabewaking op en rond het opslagbedrijf. 

Snel een opslagruimte huren in de buurt van Kockengen?

Wij hebben in de omgeving van Kockengen altijd per direct beschikbare opslagruimtes in verschillende formaten. U kunt voor het bepalen van het juiste formaat voor het opslaan van uw inboedel onze ruimtecalculator invullen, hierin aangeven wat u wenst op te slaan bij ons. Een handige tip is om dit te doen op uw tablet of smartphone, zo kunt u door uw huis lopen en kamer voor kamer opgeven wat er opgeslagen moet worden! Nadat u alles heeft ingevuld geeft de calculator u een advies met een voorbeeld.

Wij hebben tevens een ruimtecalculator voor bedrijven, mocht u dus zakelijk goederen, pallets of archief op willen slaan dan kunt u de benodigde opslagmeters met deze rekentool eenvoudig uitrekenen! De berekende uitkomst kunt u eenvoudig doorsturen naar een van onze deskundige servicemedewerkers. Heeft u liever persoonlijk advies dan kunt u natuurlijk ook voor een professionele bepaling van het formaat opslagruimte langs gaan bij onze vestiging, onze ervaren medewerkers adviseren u graag. Een opslagruimte huren is zo geregeld en kan ingaan op de dag welke u wenst, neemt u hiervoor contact op met de vestiging Woerden.

Prijzen opslagruimte

 

Eurobox Self Storage is goed bereikbaar voor iedereen uit:

Kamerik, Linschoten, Harmelen, Montfoort, Nieuwerbrug, Vleuten en Kockengen.

Wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op

Adres:

Kuipersweg 33

3449 JA Woerden

telefoon 0348 409213

Mail: info@euroboxselfstorage.nl

Toegangstijden huurders:

maandag t/m zondag 06:00 - 23:00

Openingstijden receptie:

maandag 10:00 - 17:00

dinsdag 10:00 - 17:00

woensdag gesloten

donderdag 10:00 - 17:00

vrijdag 10:00 - 17:00