Vraag in 3 stappen je vrijblijvende offerte voor opslagruimte aan

Kies uw vestiging


Wat wilt u huren & voor hoe lang?


Geen idee?

Vraag aan

Gemakkelijk en snel een opslagruimte huren in Kamerik?

Gaat u verbouwen of verhuizen of bent u voor uw bedrijf op zoek naar een opslagruimte voor uw archief of bedrijfsvoorraden? Eurobox biedt u de oplossing. Flexibele opslagruimtes op maat. Al vanaf twee weken te huren en direct beschikbaar. Via onze ruimtecalculator of tijdens een vrijblijvende rondleiding, kunt u bepalen welk van de 30 verschillende formaten geschikt is voor uw goederen. Onze servicemedewerkers in Kamerik staan voor u klaar om samen met u alle mogelijkheden te bekijken en u te helpen om de juiste maat opslagruimte voor uw goederen te vinden.

Beveiliging voor alles bij de opslagruimtes in Kamerik

Bij Eurobox liggen uw waardevolle spullen uiteraard veilig opgeslagen. Het terrein wordt buiten de openingstijden afgesloten door middel van een automatische rolpoort. Alleen huurders met een valide persoonlijke toegangscode krijgen toegang tot het gebouw. De opslagruimtes zijn toegankelijk via een rol- of loopdeur, en iedere ruimte heeft een uniek slot waarvan alleen u de sleutel heeft. Daarnaast beschikken wij over bewakingscamera’s in en rondom het gebouw in Kamerik die alles 24 uur per dag in de gaten houden. Ook zijn alle gebouwen voorzien van een brand- en inbraakalarm en kunt u eventueel beschikken over een individueel boxalarm. Onze medewerkers lopen dagelijks controle rondes om alles goed in de gaten te houden. Zo ziet u, een totaalpakket aan beveiligingsmaatregelen. Uw goederen staan veilig opgeslagen bij Eurobox.

Verhuisartikelen bij uw opslagruimte in Kamerik

Wij doen we er alles aan om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken. Zo beschikken wij over een groot assortiment verhuisartikelen. Bij de receptie/shop zijn alle mogelijke verpakkingsmaterialen verkrijgbaar welke u tijdens het vervoeren van uw spullen (naar bijvoorbeeld de opslagruimte) en het opslaan van uw spullen kunt gebruiken. Zo verkopen wij onder andere verhuis- en boekendozen, verschillende meubelhoezen (bijvoorbeeld stoelhoezen, matrashoezen), noppenfolie, verhuisdekens en ga zo maar door. U kunt bij onze medewerkers terecht voor advies met betrekking tot het veilig opslaan en transporteren van uw goederen. Wellicht kunnen wij u ook helpen in het vervoeren van uw spullen met transportmogelijkheden. Zo hebben wij een aanhangwagen of een bestelbus ter beschikking. Informeer naar de mogelijkheden bij uw vestiging in Kamerik.

Prijzen opslagruimte

 

Eurobox Self Storage is goed bereikbaar voor iedereen uit:

Kamerik, Linschoten, Harmelen, Montfoort, Nieuwerbrug, Vleuten en Kockengen.

Wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op

Adres:

Kuipersweg 33

3449 JA Woerden

telefoon 0348 409213

Mail: info@euroboxselfstorage.nl

Toegangstijden huurders:

maandag t/m zondag 06:00 - 23:00

Openingstijden receptie:

maandag 10:00 - 17:00

dinsdag 10:00 - 17:00

woensdag gesloten

donderdag 10:00 - 17:00

vrijdag 10:00 - 17:00