Opslagruimte huren in de omgeving van Halsteren

Vraag in 3 stappen je vrijblijvende offerte voor opslagruimte aan

Kies uw vestiging


Wat wilt u huren & voor hoe lang?


Geen idee?

Vraag aan

Opslagruimte huren in de omgeving van Halsteren

Bent u op zoek naar voordelige opslagruimte in de buurt van Halsteren? Dan bent u bij Eurobox Self Storage aan het juiste adres! Eurobox Self Storage is een modern Self Storage bedrijf in Bergen op Zoom. De locatie is netjes en schoon en uw spullen staan op dezelfde manier ook opslagen door de beveiliging en conditionering van de opslagruimtes. De opslagruimte is alleen voor u als huurder toegankelijk en door de goede inrichting van de opslagruimtes kunt u deze gemakkelijk bereiken via de brede gangpaden. Laden en lossen kunt u bij ons altijd overdekt doen door middel van de zogeheten “Drive-thru” . Veel van de ruimtes in Bergen op Zoom zijn met de auto te bereiken. Om de spullen naar de andere opslagruimtes te brengen, kunt u gebruik maken van de aanwezige vervoerskarretjes, steekwagen of pompwagen. Overal is aan gedacht bij de opslagruimtes van Eurobox!

Veiligheid staat voorop bij de opslagruimtes van Eurobox nabij Halsteren.

Naast de gemakkelijke toegankelijkheid van de opslagruimtes, doen wij er ook alles aan om de veiligheid van de opslagruimtes te garanderen. De opslagruimtes bij Halsteren zijn onder andere beveiligd door middel van camerasystemen en alarmsystemen. Daarnaast lopen de medewerkers van Eurobox dagelijks meerdere controlerondes en controleren ook de videobeelden om afwijkingen te signaleren. Ook zult u met regelmaat de beveiligers van ons erkende beveiligingsbedrijf tegenkomen in en rondom het pand. Een ander detail is de aanwezigheid van EHBO koffers bij de receptie en de aanwezigheid van medewerkers die opgeleide bedrijfshulpverleners (BHV) zijn.

Aanvullende diensten bij het huren van opslagruimte nabij Halsteren.

Naast de vele mogelijkheden voor het huren van opslagruimtes, biedt Eurobox nabij Halsteren nog vele extra diensten aan. Daarbij kunt u denken aan de verhuur voor postbussen voor zowel particuliere als zakelijke gebruikers. Maar ook de huur van een aanhangwagen of een verhuisbus behoort tot de extra diensten van Eurobox Self Storage. Om alle spullen zo goed mogelijk te vervoeren hebben we daarnaast ook een groot aanbod van verhuisartikelen te koop, waaronder verhuisdozen, boekendozen, noppenfolie, inpakpapier en een groot assortiment meubelhoezen. Zo blijven ook tijdens het vervoer de spullen netjes. Uiteraard staan onze ervaren medewerkers voor u klaar om u te voorzien van advies op al deze gebieden.

Meer informatie: Opslagruimte huren in Halsteren

 

Eurobox Self Storage is goed bereikbaar voor iedereen uit:

Bergen op Zoom, Oudenbosch, Rucphen, Oud Gastel, Wouw, Zegge, Essen, Roosendaal, Tholen, Woensdrecht, Huybergen, Hoogerheide, Halsteren, Steenbergen, Ossendrecht en Poortvliet.

Wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op

2 tot 6 maanden gratis opslagruimte

Eurobox Self Storage Bergen op Zoom

Adres:

Wattweg 5
4622 RA  Bergen Op Zoom

Telefoon: 0164-745095

bergenopzoom@euroboxselfstorage.nl

Toegangstijden huurders:

maandag t/m zondag 06:00 - 23:00

Openingstijden receptie:

maandag t/m vrijdag 09:00 - 18:00
zaterdag 10:00 - 16:00

Store Manager

Kevin Wiersma & Sjoerd Blom