Komt u uit omgeving De Zilk en wilt u opslagruimte huren?

Vraag in 3 stappen je vrijblijvende offerte voor opslagruimte aan

Kies uw vestiging


Wat wilt u huren & voor hoe lang?


Geen idee?

Vraag aan

Komt u uit omgeving De Zilk en wilt u opslagruimte huren?

Eurobox Self Storage biedt altijd een opslagruimte op maat. Heeft u behoefte aan meer ruimte in uw huis of op kantoor? Heeft u een motor en rijdt u alleen in de zomer? Bent u op zoek naar een opslagruimte voor uw inboedel? Opslagruimte huren bij Eurobox Self Storage is de uitkomst bij tal van situaties. Wij bieden u gemakkelijk, flexibel en snel de ruimte die aansluit bij uw situatie. De slogan van Eurobox Self Storage is niet voor niks: “Met ruimte de beste!” Omdat wij beschikken over ongeveer dertig verschillende maten opslagruimtes, is er altijd wel een opslagruimte voor u geschikt en die aansluit bij uw situatie.

De voordelen van een opslagruimte bij Eurobox Self Storage in de buurt van De Zilk.  

Naast veilige en schone opslagruimtes, bieden wij u tal van extra diensten en services om het opslaan van uw goederen zo gemakkelijk mogelijk te maken. Zo zijn alle opslagruimtes te bereiken via de “drive-thru” zodat u overdekt kunt laden en lossen en zijn alle opslagruimtes verwarmd en geconditioneerd, zodat uw spullen onder de juiste omstandigheden worden opgeslagen. Wanneer u dit wenst kunnen wij ook pakketten of post voor u in ontvangst nemen en in uw ruimte of postbus plaatsen. U krijgt bij Eurobox een unieke persoonlijke toegangscode waarmee u zelfstandig gebruik kunt maken van uw opslagruimte en u zeven dagen in de week tussen 06:00 en 23:00 uur bij uw spullen kunt. Eurobox Self Storage te Noordwijk is gemakkelijk bereikbaar door een uitstekende ligging langs de N206. Daardoor zijn wij goed te bereiken voor inwoners uit De Zilk.Tevens hebben wij een vestiging in Hoofddorp welke ook goed bereikbaar is vanuit De Zilk.

Kennismaken met de opslagruimtes van Eurobox Self Storage en wilt u weten wat wij u kunnen bieden voor opslagruimte in de omgeving De Zilk? 

U bent van harte welkom om onze locatie in omgeving De Zilk te bezoeken. Zo kunt u zelf zien dat Eurobox Self Storage een uitstekende keuze is voor uw eigen opslagruimte en kunt u kennismaken met onze servicemedewerkers die altijd voor u klaar staan. Als u wilt kunt u een vrijblijvende rondleiding krijgen waarin u meer informatie krijgt over een opslagruimte en kunt u ook de verschillende formaten bezichtigen. Wij nodigen u direct al uit om nog even verder een kijkje te nemen op onze website voor meer informatie. Als u een persoonlijk advies of informatie wilt, kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Prijzen opslagruimte

 

Eurobox Self Storage is goed bereikbaar voor iedereen uit:

Katwijk, Lisse, Noordwijkerhout, Oegstgeest, Rijnsburg, Sassenheim, Valkenburg, Voorhout, Warmond en De Zilk.

Wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op

Adres

De Hooge Krocht 1
2201 TP Noordwijk

Telefoon: 071 - 409 12 66

noordwijk@euroboxselfstorage.nl

Toegangstijden huurders:

maandag t/m zondag 06:00 - 23:00

Openingstijden receptie:

maandag t/m vrijdag 09:00 - 18:00

zaterdag 10:00 - 16:00 

Store Managers

Olga Braam & Bastiaan Hooning