Veilige en schone opslagruimte huren in regio Bodegraven?

Vraag in 3 stappen je vrijblijvende offerte voor opslagruimte aan

Kies uw vestiging


Wat wilt u huren & voor hoe lang?


Geen idee?

Vraag aan

Veilige en schone opslagruimte huren in regio Bodegraven?

In de directe nabijheid van Bodegraven kunt u opslagruimte huren in Leiden. U vindt hier een Self Storage vestiging waar u uw spullen zakelijk of particulier veilig kunt opslaan met ruime openingstijden. U kunt 365 dagen per jaar van 06:00 uur tot 23:00 uur gratis bij uw opslagruimte en uw eigen spullen en zo vaak u wenst. De receptie is op werkdagen geopend van 09:00 tot 18:00 uur en op zaterdagen van 10:00 tot 16:00 uur. U kunt bij ons met of zonder afspraak langskomen. Bij voorkeur werken wij wel op afspraak zodat wij voor u genoeg tijd in kunnen plannen om u uitgebreidt te woord te kunnen staan en uw opslagwensen zorgvuldig in kaart te brengen om u goed te kunnen adviseren, neemt u contact met ons op voor het maken van een bezoekafspraak.

Opslagruimte te huur in regio Bodegraven, voor ieder budget

Wij hebben in ons pand in de regio Bodegraven vele verschillende afmetingen opslagruimten. De opslagruimten bevinden zich in ons twee verdiepingen tellende gebouw en zijn allen voorzien van een individueel alarm. De verschillende opslagruimtes zijn al te huur vanaf 2 weken en de opzegtermijn in deze vestiging bedraagt slechts 16 dagen. Door het aanbod van honderden verschillende ruimtes, de opslagruimtes variëren in grootte van 1 m² tot 40 m² meter, hierdoor hebben wij altijd een ruimte welke aan uw wensen voldoet en binnen uw budget past. Komt u gerust eens kijken naar de mogelijkheden.

Nette en veilige opslagruimte in Bodegraven en omgeving huren.

Onze vestiging in de regio Bodegraven doet meer dan opslagruimte huren alleen, zo kunt u bij ook terecht voor het aanschaffen van goede en goedkope verhuisartikelen. Maar ook het huren van transportmiddelen behoort tot de mogelijkheden. De vestiging heeft een verhuisbus en een gesloten aanhanger te huur voor korte of langere periodes. Vraagt u naar de voorwaarden, beschikbaarheid en tarieven bij onze opslagmedewerkers, zij informeren u graag nader. 

 

Wilt u meer informatie over het huren van opslagruimte of transport? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

Prijzen opslagruimte

 

Eurobox Self Storage is goed bereikbaar voor iedereen uit:

Waddinxveen, Haastrecht, Reeuwijk, Boskoop, Bodegraven, Moordrecht, Zevenhuizen, Nieuwerkerk aan den IJssel, Gouderak en Stolwijk.

Wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op

Vraag naar de voorwaarden

Adres:

Groningenweg 10

2803 PV GOUDA

telefoon 0182 - 748 275

Mail: gouda@euroboxselfstorage.nl

Toegangstijden huurders:

maandag t/m zondag 06:00 - 23:00 

Openingstijden receptie:

maandag t/m vrijdag 09:00 - 18:00

zaterdag van 10:00 tot 16:00

Openingstijden receptie feestdagen:
Zaterdag 31 december 10:00 tot 14:00 uur
Zondag 1 januari gesloten
Maandag 2 januari 9:00 tot 18:00 uur

Storemanager

Rick Bink & Ric van der Weegen