Waarom een opslagruimte huren in Bergschenhoek?

Vraag in 3 stappen je vrijblijvende offerte voor opslagruimte aan

Kies uw vestiging


Wat wilt u huren & voor hoe lang?


Geen idee?

Vraag aan

Waarom een opslagruimte huren in Bergschenhoek?

Eurobox verhuurt flexibele opslagruimte in of rondom Bergschenhoek waar u zeer gemakkelijk kunt huren voor de tijd dat u opslag nodig heeft. De panden en omgeving van Eurobox zijn volledig ingericht voor uw gemak, en uiteraard voorzien van verwarming en uitgebreide  beveiligingsmaatregelen. Bij ons heeft u altijd ruime mogelijkheden om te parkeren, en kunt veelal binnen laden en lossen, bij de grotere formaten kunt u zelfs met de auto voor de deur van uw eigen opslag parkeren. In het opslagbedrijf zijn bagagewagens aanwezig voor het interne transport van uw spullen, u kunt dus eenvoudig uw goederen naar de eigen opslagruimte brengen. Bij de receptie zijn daarnaast diverse verhuisartikelen verkrijgbaar voor het gemakkelijk maken van uw verhuizing. Kijk voor meer informatie op de pagina met verhuisartikelen

Flexibele opslagruimte huren in Bergschenhoek.  

Eurobox heeft diverse formaten opslagruimtes welke wij in de omgeving van Bergschenhoek verhuren. De groottes variëren van 1m² tot 50 m², wij kunnen u altijd een maatoplossing bieden voor uw opslag. Wilt u tussentijds van formaat wijzigen dan is dit, mits beschikbaar, altijd mogelijk hiervoor kunt u even langsgaan bij onze servicemedewerkers waar zij u graag helpen met advies en zij kunnen u enkele andere formaten opslag laten zien. Heeft u de opslag niet meer nodig dan hanteren wij geen langlopende huurovereenkomsten en de opslagruimte is dan ook snel opzegbaar. Flexibele opslagruimte is dan ook erg makkelijk en snel te regelen bij Eurobox Self Storage.

Goedkope opslagruimte in of rondom Bergschenhoek?

Met onze goedkope prijzen voor diverse formaten opslagruimte in en rondom Bergschenhoek weet u zeker dat u de beste deal heeft als u bij Eurobox een ruimte gaat huren. Wij hanteren de goedkoopste prijzen van de regio Rotterdam. We verhuren de opslagruimtes aan zowel particulieren als bedrijven en non-profit organisaties en hebben zeer voordelige tarieven op het moment dat u voor een langere tijd opslagruimte wilt gaan huren. Goedkope opslagruimte regelt u snel en eenvoudig bij een van onze servicemedewerkers, zij staan dagelijks van 09:00 tot 18:00 uur en op zaterdagen van 10:00 tot 16:00 uur voor u klaar bij het opslagbedrijf van Eurobox Self Storage in Rotterdam. Neemt u contact op voor een vrijblijvende afspraak of voor meer informatie over de goedkope opslagprijzen wij helpen u graag. 

Prijzen opslagruimte

 

Eurobox Self Storage is goed bereikbaar voor iedereen uit:

Prins Alexander, Overschie, Schiedam, Rotterdam The Hague Airport, Zestienhoven, Bleiswijk, Nesselande, Nootdorp, Rijswijk, Schiebroek, Kralingen-Crooswijk, Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek, Rotterdam, Krimpen aan de Lek, Ouderkerk aan den IJssel, Ridderkerk en Capelle a/d IJssel.

Wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op

Adres:

Frobenstraat 25

3045 RD  Rotterdam

Telefoon: 010 820 88 69

rotterdam@euroboxselfstorage.nl

Toegangstijden huurders:

maandag t/m zondag 06:00 - 23:00

Openingstijden receptie:

maandag t/m vrijdag 09:00 - 18:00

zaterdag 10:00 - 16:00

Store Manager

Sjoerd & William