Opslagruimte huren Zevenhuizen

Vraag in 3 stappen je vrijblijvende offerte voor opslagruimte aan

Kies uw vestiging


Wat wilt u huren & voor hoe lang?


Geen idee?

Vraag aan

Opslagruimte huren Zevenhuizen

Opslagruimte bereikbaar voor iedereen uit omgeving Zevenhuizen.

Wanneer u op zoek bent naar opslagruimte in de omgeving van Zevenhuizen, bent u van harte welkom bij Eurobox Self Storage in Gouda. Binnenkort zullen wij hier een geheel nieuwe vestiging openen waar u voor meerdere doeleinden terecht kunt. De opslagruimtes zijn gelegen naast de snelweg A12 en vlakbij de A20, zodat deze gemakkelijk te bereiken is met de auto. Hier kunt u al opslagruimte huren vanaf twee weken en dankzij de opzegtermijn van slechts twee weken is dit ook zeer flexibel. De vele maten opslagruimtes zorgt ervoor dat u te allen tijde een opslagruimte heeft welke voldoet aan de juiste maat voor uw spullen, op deze manier betaald u nooit teveel voor uw ruimte. Mocht er tussentijds iets veranderen in de opslagbehoefte, kunt u verhuizen naar een ander formaat opslagruimte. Dit kan uiteraard naar groter, maar ook naar kleiner, u betaald dan alleen het verschil in de huurprijs en geen administratiekosten of extra bijkomende kosten.

Naast opslagruimtes ook verschillende extra’s bij Eurobox nabij Zevenhuizen

Naast de vele mogelijkheden voor opslagruimtes biedt Eurobox Self Storage ook een ruim assortiment verpakkingsmaterialen aan. Wilt u uw goederen en waardevolle spullen netjes en heel overbrengen tijdens een verhuizing? Dan beschikken wij over verschillende artikelen om uw spullen in te pakken. Zo kunt u onder andere denken aan inpakpapier, noppenfolie en verhuisdekens. Uiteraard beschikken wij ook over verhuisdozen en boekendozen. Wilt u meer weten over ons assortiment, neemt u dan gerust een kijkje verder op onze website, onder het kopje verhuisartikelen vindt u ons uitgebreide assortiment.

Om te zorgen dat uw spullen bij ons ook goed en veilig opgeslagen staan, heeft Eurobox bij iedere vestiging de beschikking over beveiligingssystemen, alarmsystemen, camerabewaking, ventilatiesystemen. Op deze manier zorgen wij ervoor dat uw spullen veilig, netjes en droog opgeslagen staan, zodat ze er op deze manier uit komen als hoe u ze erin heeft gezet.  Bent u op zoek naar vervoersmiddelen om de spullen te verhuizen? Bij Eurobox nabij Zevenhuizen kunt u een aanhangwagen en/of bestelbus huren. Zo kunt u uw goederen gemakkelijk vanuit Zevenhuizen naar de opslagruimte verhuizen of andersom. Kijkt u voor de vervoersmogelijkheden op onze website onder transport.

Vindt u het lastig om de maat opslagruimte in te schatten of wilt u advies? Komt u dan langs bij onze vestiging te Rotterdam in de omgeving van Zevenhuizen.

Wanneer u het lastig vindt om in te schatten hoeveel ruimte uw spullen in beslag nemen, vindt u op onze website een zogeheten ruimtecalculator. Hierin kunt u aangeven welke spullen u wilt opslaan en berekend de calculator hoeveel ruimte bij uw spullen past. Uiteraard staan ook onze medewerkers voor u klaar om u te helpen bij het bepalen van de opslagruimte. U kunt altijd vrijblijvend langskomen voor een bezichtiging in onze vestiging Rotterdam, welke vlakbij Zevenhuizen is gelegen.

Voor meer informatie kunt u uiteraard een kijkje verder nemen op onze website, of u kunt ons telefonisch of via mail bereiken en dan helpen wij u graag verder.

Eurobox Self Storage is goed bereikbaar voor iedereen uit:

Waddinxveen, Haastrecht, Reeuwijk, Boskoop, Bodegraven, Moordrecht, Zevenhuizen, Nieuwerkerk aan den IJssel, Gouderak en Stolwijk.

Wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op

Vraag naar de voorwaarden

Adres:

Groningenweg 10

2803 PV GOUDA

telefoon 0182 - 748 275

Mail: gouda@euroboxselfstorage.nl

Toegangstijden huurders:

maandag t/m zondag 06:00 - 23:00 

Openingstijden receptie:

maandag t/m vrijdag 09:00 - 18:00

zaterdag van 10:00 tot 16:00

Openingstijden receptie feestdagen:
Zaterdag 31 december 10:00 tot 14:00 uur
Zondag 1 januari gesloten
Maandag 2 januari 9:00 tot 18:00 uur

Storemanager

Rick Bink & Ric van der Weegen