Opslagruimte huren Bloemendaal

Vraag in 3 stappen je vrijblijvende offerte voor opslagruimte aan

Kies uw vestiging


Wat wilt u huren & voor hoe lang?


Geen idee?

Vraag aan

Opslagruimte huren Bloemendaal

goedkope opslagruimte Haarlem

Opslagruimte huren kan nu ook vlakbij Bloemendaal! Via de Verspronckweg rijdt u eenvoudig naar de Oudeweg in Haarlem en ziet u al snel het fraaie Eurobox gebouw aan uw linkerhand liggen. Vanuit het centrum van Bloemendaal is de aanrijdtijd ongeveer 10 minuten. Eenmaal aangekomen bij ons opslagbedrijf kunt u met behulp van uw persoonlijke toegangscode zelfstandig het pand in om overdekt te laden en lossen. In de drive-thru aangekomen vindt u transportkarren, pompwagen en een steekwagen voor het eenvoudig verplaatsen van uw goederen. Sommige van onze opslagruimtes zijn zelfs direct met de auto bereikbaar. Wilt u opslagruimte huren? Vraag vrijblijvend informatie aan: 

Offerte aanvragen

Opslagruimte huren voor iedereen uit Bloemendaal. 

Bent u inwoner of een bedrijf uit Bloemendaal? Iedereen kan nu opslagruimte voor korte of lange termijn huren bij Eurobox Self Storage aan de Oudeweg. De schitterende groene woonplaats Bloemendaal heeft weinig bedrijventerreinen, u zult dus al gauw buiten de gemeentegrenzen op zoek moeten naar opslagruimte. Hoe makkelijk is het voor u als Bloemendaler om op de route naar de A9 gelijk even naar uw opslagruimte te kunnen? Uitstekend bereikbaar aan de N200 ofwel Oudeweg. De opslagruimte is ook te huur voor iedereen uit Bloemendaal. U huurt al een opslagruimte vanaf 14 dagen. 

Verwarmde, droge opslagruimte huren bij Bloemendaal. 

Het is goed om te weten dat u uw inboedel, voorraad of goederen uitstekend geconditioneerd kunt opslaan vlakbij Bloemendaal! Alle vestigingen van Eurobox worden in eigen beheer gebouwd. Dit betekend dat wij hierin zelf onze hoge eisen voor bijvoorbeeld installaties en isolatie kunnen doorvoeren. De opslagruimtes van Eurobox Self Storage zijn altijd geventileerd en verwarmd. Onze opslagruimtes zijn dan ook bijvoorbeeld uitstekend geschikt voor de opslag van uw antieke meubelen of elektronische apparaten.

Postbus huren bij Bloemendaal. 

Bent u geïnteresseerd in het huren van een postbus in Bloemendaal? Nu het postkantoor een warenhuis is geworden kunt u bij Eurobox terecht voor het huren van een postbus. U kunt 7 dagen in de week zelfstandig uw post ophalen tussen 6:00 uur en 23:00 uur. Het huren voor een postbus in de omgeving van Bloemendaal kost u bij Eurobox slechts €15,00 per maand. Uw postbus is uitsluitend geschikt voor het ontvangen van briefpost, u kunt geen pakketten ontvangen. Neem contact op met onze medewerkers over de in ontvangstname service voor pakketten in combinatie met een opslagruimte. 

 

Eurobox Self Storage is goed bereikbaar voor iedereen uit:

Haarlemmerliede, Spaarnwoude, Spaarndam, Schalkwijk, Zandvoort, Bloemendaal, Overveen, Velserbroek, Waarderpolder en Santpoort.

Wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op

Adres:

Oudeweg 141
2031 CC Haarlem

Telefoon: 023 - 524 82 84

haarlem@euroboxselfstorage.nl

Toegangstijden huurders:

maandag t / m zondag 06:00 - 23:00 uur

Openingstijden receptie:

maandag t / m vrijdag 09:00 - 18:00
zaterdag 10:00 - 16:00 uur

Storemanager

Ben van Wissen & Joost Meerman