Opslagruimte huren in Waddinxveen?

Vraag in 3 stappen je vrijblijvende offerte voor opslagruimte aan

Kies uw vestiging


Wat wilt u huren & voor hoe lang?


Geen idee?

Vraag aan

Opslagruimte huren in Waddinxveen?

Als u opslagruimte wilt huren in Waddinxveen komt u als snel bij Eurobox uit als u op zoek bent naar veilige en verwarmde opslag. Onze Self Storage vestiging aldaar heeft uitgebreide veiligheidsmaatregelen waaronder inbraakbeveiliging, 24 uurs cameratoezicht, brandmeldsysteem, een alarm op de door u gehuurde opslagbox en een toegangscontrole systeem. Daarnaast lopen onze medewerkers dagelijks controlerondes door het pand en over het buitenterrein, u zult merken dat u voor veilige opslagruimte bij Eurobox moet zijn. Als we aan veilig denken, dan denken we al snel aan inbraakbeveiliging. Echter zijn er nog enkele punten waar de veiligheid van uw spullen makkelijk in het geding komen zoals vocht en vorst. Uiteraard wordt ons pand goed verwarmd en geventileerd, uw spullen staan dan ook gegarandeerd vorstvrij én vochtvrij opgeslagen bij ons.

Ruime keuze in opslagruimte te huur in Waddinxveen en omgeving?

Eurobox heeft dertig verschillende formaten opslagruimte te huur op 2 locatie's in de omgeving van Waddinxveen. Door de vele verschillende formaten is het huren van een opslagruimte op maat dan ook voor iedereen mogelijk, de prijzen van de door u benodigde opslagruimte online bepalen is dan ook wat lastig, wij adviseren u altijd om onze boxcalculator in te vullen en de uitkomst te bespreken met een van onze medewerkers, zij zijn stuk voor stuk ervaren en deskundig en kunnen met u de uitkomst en uw specifieke wensen doorspreken en u vervolgens uitstekend adviseren over het formaat box u nodig heeft, neemt u contact met ons op voor een vrijblijvend opslagruimte advies!

Bent u op zoek naar de opslagruimte verhuurder in Waddinxveen?

Veel mensen kennen het opslagruimte verhuurbedrijf aan de Coenecoop 71 in Waddinxveen maar kunnen het niet meer vinden, dit bedrijf is opgeheven op deze locatie. nze klanten nog betere en uitgebreidere diensten kunnen aanbieden bij de huur van een opslagruimte. Wilt u de opslagmogelijkheden met eigen ogen zien? Neem contact met ons op, wij heten u graag welkom in een van onze vestigingen. 

Prijzen opslagruimte

 

Eurobox Self Storage is goed bereikbaar voor iedereen uit:

Waddinxveen, Haastrecht, Reeuwijk, Boskoop, Bodegraven, Moordrecht, Zevenhuizen, Nieuwerkerk aan den IJssel, Gouderak en Stolwijk.

Wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op

Vraag naar de voorwaarden

Adres:

Groningenweg 10

2803 PV GOUDA

telefoon 0182 - 748 275

Mail: gouda@euroboxselfstorage.nl

Toegangstijden huurders:

maandag t/m zondag 06:00 - 23:00 

Openingstijden receptie:

maandag t/m vrijdag 09:00 - 18:00

zaterdag van 10:00 tot 16:00

Openingstijden receptie feestdagen:
Zaterdag 31 december 10:00 tot 14:00 uur
Zondag 1 januari gesloten
Maandag 2 januari 9:00 tot 18:00 uur

Storemanager

Rick Bink & Ric van der Weegen