Vraag in 3 stappen je vrijblijvende offerte voor opslagruimte aan

Kies uw vestiging


Wat wilt u huren & voor hoe lang?


Geen idee?

Vraag aan

Opslagruimte huren in Dordrecht

Wilt u in Dordrecht opslagruimte met de beste voorwaarden huren? Eurobox Self Storage staat al sinds 2006 bekend om de uitstekende voorwaarden! Ook in onze nieuwe vestiging in Dordrecht hanteren wij deze voorwaarden! Zo huurt u in Dordrecht bijna 30 verschillende formaten opslagruimte! U huurt dus altijd een opslagruimte op maat. Is de opslagruimte te groot of te klein geworden dan mag u altijd kosteloos wisselen van formaat opslagruimte. U huurt bij Eurobox een opslagruimte voor de periode dat u deze nodig heeft. Wij hanteren een opzegtermijn van 14 dagen en u kunt de huur van de opslagruimte op iedere gewenste dag van de maand beëindigen. Uiteraard kunt u de opslagruimte zo lang huren als u nodig heeft. Onze prijzen zijn transparant, Eurobox Self Storage in Dordrecht brengt u géén administratiekosten, inschrijfkosten of andersoortige kosten in rekening naast de maandelijkse huur. Alle opslagruimte worden aan u verhuurd inclusief een verzekering! 

Veilige opslagruimte

Bij Eurobox Self Storage in Dordrecht kunt u veilige opslagruimte huren. Eurobox Self Storage neemt veiligheid in en om haar panden heel serieus. Zo heeft de opslagvestiging in Dordrecht uiteraard zeer geavanceerde camerabewaking met tientallen camera's. Hebben we een uitgebreide brandmeldcentrale. En zijn alle opslagruimtes voorzien van een individueel inbraakalarm. Dit betekent dat als de huurder zelf afwezig is, er een 24-uurs inbraakalarm actief is. Alleen huurders van een opslagruimte krijgen middels een uitgekiend toegangscontrolesysteem toegang tot ons pand en de gehuurde ruimte. Daarnaast lopen medewerkers van Eurobox en ons beveiligingsbedrijf dagelijks meerdere controleronden door het pand. Daarnaast hebben we nog meer technische en innovatieve beveiliging welke wij uit veiligheidsoverwegingen niet willen delen. Zo houden we de goederen van onze huurders al sinds 2006 veilig! 

Goed bereikbare opslagruimte

Onderaan de afrit 2 van de Randweg Dordrecht, de N3 vindt u Eurobox Self Storage aan de Merwedestraat 100. Door de ligging aan de Randweg N3 zijn wij uitstekend bereikbaar voor iedereen uit Dordrecht. Ook uit de richting van de A16, of dit nu uit de richting Moerdijkbrug of Zwijndrecht is zult u snel en eenvoudig de Eurobox Self Storage in Dordrecht bereiken. Vanaf de A15 afrit Papendrecht zijn wij binnen 5 minuten rijden met de auto bereikbaar. Met het openbaar vervoer zijn wij bereikbaar met buslijn 4. Deze buslijn rijdt van Dordrecht Station naar Papendrecht winkelcentrum Wilgendonk en stopt praktisch voor de deur bij halte Plein 1940-1945. U bent altijd welkom om langs te komen voor een vrijblijvende rondleiding! 

 

Eurobox Self Storage is goed bereikbaar voor iedereen uit:

en Papendrecht.

Wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op

Binnenkort geopend!

Adres

Merwedestraat 100
3313 CS Dordrecht

Telefoon: 0800 - 222 6 222

info@euroboxselfstorage.nl

Toegangstijden huurders:

maandag t/m zondag 06:00 - 23:00

Openingstijden receptie:

maandag t/m vrijdag 09:00 - 18:00

zaterdag 10:00 - 16:00

Store Manager

Nog niet bekend

Binnenkort geopend!

Adres

Merwedestraat 100
3313 CS Dordrecht

Telefoon: 0800 - 222 6 222

info@euroboxselfstorage.nl

Toegangstijden huurders:

maandag t/m zondag 06:00 - 23:00

Openingstijden receptie:

maandag t/m vrijdag 09:00 - 18:00

zaterdag 10:00 - 16:00

Store Manager

Nog niet bekend

Voordelen van Eurobox

  1. Bereikbaar
  2. Toegankelijk
  3. Veilig
  4. Geconditioneerd
  5. Flexibel
  6. Gratis verzekering
  7. Intern transport
  8. Servicegericht