Eurobox Cijferslot – sluiten zonder sleutel

Vraag in 3 stappen je vrijblijvende offerte voor opslagruimte aan

Kies uw vestiging


Wat wilt u huren & voor hoe lang?


Geen idee?

Vraag aan

Eurobox Cijferslot – sluiten zonder sleutel

Zeer degelijk afgewerkt 4 cijferige zelf instelbare combinatiehangsloten voor het afsluiten van uw opslagruimte. Het cijferslot kan eenvoudig ingesteld worden op een cijfercombinatie naar keuze. De cijfersloten zijn meerdere malen opnieuw instelbaar tot wel 10.000 gepersonaliseerde combinatiemogelijkheden.

Eigenschappen:

De sloten van Eurobox Self Storage zijn van zeer sterke kwaliteit zodat uw opslagruimte veilig kunt afsluiten. De code van het slot is gemakkelijk in te stellen maar uiteraard kan uw store manager dit ook voor u doen. Het is raadzaam indien meerdere personen gebruik maken van de sloten om de cijfercombinatie met regelmaat aan te passen.

Toelichting:

Eurobox verkoopt uitsluitend hoogwaardige sloten welke uitermate geschikt en veilig zijn voor het afsluiten van uw opslagruimte maar uiteraard ook uitermate geschikt voor heel andere doeleinden. Hierbij kunt u denken aan het afsluiten van lockers, beveiliging van bagage, beslag welke veelal gebruikt worden voor het afsluiten van bergingen, schuren en tuinhuisjes.

De prijzen van de Eurobox cijfersloten zijn goedkoper dan in de winkel aangezien wij deze in grote aantallen tegelijk inkopen en met name ook omdat wij dit als één serviceproduct beschouwen!

Cijferslot kopen?

Eurobox heeft op al onze locaties altijd ruim voldoende cijfersloten op voorraad, u kunt deze verkrijgen bij de receptie, de openingstijden van de receptie zijn op werkdagen van 9:00 tot 18:00 uur en op zaterdagen van 10:00 tot 16:00 uur.

 

€ 15,00