Opslagruimte huren

Vraag in 3 stappen je vrijblijvende offerte voor opslagruimte aan

Kies uw vestiging


Wat wilt u huren & voor hoe lang?


Geen idee?

Vraag aan

Opslagruimte huren

Opslag huren bij Prins Alexander? 

Als u opslag wilt huren bij Prins Alexander bent u bij Eurobox Self Storage in Rotterdam aan het juiste adres! Wij verhuren opslag aan particulieren en zakelijke klanten op nog geen 10 minuten rijden van Prins Alexander. Eurobox Self Storage Rotterdam biedt opslag te huur in heel veel verschillende formaten, u huurt al een opslag vanaf 14 dagen en u zit nooit vast aan lange huurcontracten. Veranderd uw opslagbehoefte tussentijds? Dan verhuisd u zonder extra kosten naar een opslag naar uw wens. Het huren van opslag moet makkelijk, comfortabel en transparant zijn, daarnaast kunt u er van op aan dat uw goederen in een veilige en verwarmde opslag komen te staan. 

Opslagruimte huren in omgeving Prins Alexander Rotterdam. 

Als u opslagruimte wilt huren in de omgeving van Prins Alexander is de Eurobox Self Storage vestiging in Rotterdam aan de Frobenstraat in Rotterdam. De voordelen van Eurobox Self Storage Rotterdam op een rij: 

* Verwarmd en geventileerd

* Binnen laden en lossen

* Uitstekend beveiligd

* 7 dagen per week toegankelijk

* Transport ook te huur

* Uitgebreid assortiment verhuisartikelen

* Gratis verzekering (Bespaar €20 per maand!)

* Géén bijkomende kosten (Inschrijf-administratie) 

Hulp nodig bij het bepalen hoeveel opslagruimte? 

U kunt wel een beetje hulp gebruiken bij het bepalen hoeveel opslagruimte u wilt huren in de omgeving van Prins Alexander? De medewerkers van Eurobox Self Storage kunnen u hier prima bij helpen. Zij kunnen u een persoonlijk advies geven indien u contact met hen opneemt, het heeft overigens onze voorkeur om bij onze vestiging in Rotterdam langs te komen. Wij kunnen met u inventariseren hoeveel ruimte u nodig heeft en kunnen u betreffende ruimtes dan gelijk vrijblijvend laten zien. Een andere mogelijkheid om uw opslagbehoefte te inventariseren is onze ruimtecalculator, deze handige tool inventariseert met u per ruimte van uw huis wat u wilt gaan opslaan en berekend uw opslagbehoefte direct. Gelijk aan de slag? Ga naar de Eurobox ruimtecalculator voor de vestiging Rotterdam. Mocht u vragen hebben over onze opslagruimte verhuur in Rotterdam, of meer willen weten over ons uitgebreid aanbod van opslagruimte, transport of verhuisartikelen, dan kunt u altijd contact opnemen met Eurobox Self Storage. Wij helpen u graag de beste oplossing voor uw situatie te vinden! 

Eurobox Self Storage is goed bereikbaar voor iedereen uit:

Prins Alexander, Overschie, Schiedam, Rotterdam The Hague Airport, Zestienhoven, Bleiswijk, Nesselande, Nootdorp, Rijswijk, Schiebroek, Kralingen-Crooswijk, Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek, Rotterdam, Krimpen aan de Lek, Ouderkerk aan den IJssel, Ridderkerk en Capelle a/d IJssel.

Wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op

Adres:

Frobenstraat 25

3045 RD  Rotterdam

Telefoon: 010 820 88 69

rotterdam@euroboxselfstorage.nl

Toegangstijden huurders:

maandag t/m zondag 06:00 - 23:00

Openingstijden receptie:

maandag t/m vrijdag 09:00 - 18:00

zaterdag 10:00 - 16:00

Store Manager

Sjoerd & William