Opslagruimte huren in Ouderkerk aan den IJssel? Eurobox uw partner in opslag

Vraag in 3 stappen je vrijblijvende offerte voor opslagruimte aan

Kies uw vestiging


Wat wilt u huren & voor hoe lang?


Geen idee?

Vraag aan

Opslagruimte huren in Ouderkerk aan den IJssel? Eurobox uw partner in opslag

Eurobox verhuurt opslagruimte in de omgeving van Ouderkerk aan den IJssel aan zakelijke én particulier klanten. Wilt u zakelijk opslagruimte huren? Dat is snel geregeld en zonder langlopende verplichtingen, wij hanteren korte opzegtermijn waardoor u nooit aan een opslagruimte vast zit welke u niet meer nodig heeft. De opslagboxen worden gebruikt voor het opslaan van voorraad, het bewaren van het archief voor de belasting maar ook als regionaal servicepunt voor bedrijven en hun vertegenwoordigers, ook wel service-depot genoemd. Uw vertegenwoordiger heeft hiermee een ondersteuningspunt in zijn werkgebied en dat bespaart u uiteraard veel tijd en brandstofkosten! Heeft u aanvullende wensen? Neemt u eens contact op met een van onze servicemedewerkers, wellicht kunnen wij u helpen!

Particulier opslagruimte huren in Ouderkerk aan den IJssel?

Het merendeel van onze klanten in de omgeving van Ouderkerk aan den IJssel die opslagruimte huren zijn particuliere klanten. Zij gebruiken de opslag voor het opslaan van hun inboedel tijdens een verhuizing, veelal voor de periode tussen 2 woningen in. Ook tijdens een verbouwing weten veel inwoners van Ouderkerk aan den IJssel ons te vinden voor de opslag van kwetsbare meubelstukken. Daarnaast worden de opslagruimtes vaak gebruikt voor het verkoop klaar maken van de woning, als u uw woning leger maakt is uw woning makkelijker te verkopen doordat deze groter lijkt. Wilt u niet verhuizen maar heeft u te weinig ruimte in uw huidige woning en wilt u er wel blijven wonen zonder te verbouwen? Met het huren van een kleine opslagruimte creëert u in een handomdraai een opgeruimd huis, u kunt bij ons al terecht voor het huren van een opslag voor een paar verhuisdozen tot aan een ruimte waar u uw gehele inboedel in kwijt kunt hoe groot u nu ook woont!

Wilt u meer weten over het particulier of zakelijk huren van opslagruimte in Ouderkerk aan den IJssel en omgeving?

Wij adviseren u graag, onze ervaren servicemedewerkers inventariseren uw wensen en weten deze om te zetten in een deskundig advies voor het formaat opslagruimte wat u kunt huren in Ouderkerk aan den IJssel en omgeving. Neemt u contact op voor meer informatie over het huren van extra ruimte.

Prijzen opslagruimte

 

Eurobox Self Storage is goed bereikbaar voor iedereen uit:

Prins Alexander, Overschie, Schiedam, Rotterdam The Hague Airport, Zestienhoven, Bleiswijk, Nesselande, Nootdorp, Rijswijk, Schiebroek, Kralingen-Crooswijk, Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek, Rotterdam, Krimpen aan de Lek, Ouderkerk aan den IJssel, Ridderkerk en Capelle a/d IJssel.

Wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op

Adres:

Frobenstraat 25

3045 RD  Rotterdam

Telefoon: 010 820 88 69

rotterdam@euroboxselfstorage.nl

Toegangstijden huurders:

maandag t/m zondag 06:00 - 23:00

Openingstijden receptie:

maandag t/m vrijdag 09:00 - 18:00

zaterdag 10:00 - 16:00

Store Manager

Sjoerd & William