U wilt opslagruimte huren in Berkel en Rodenrijs?

Vraag in 3 stappen je vrijblijvende offerte voor opslagruimte aan

Kies uw vestiging


Wat wilt u huren & voor hoe lang?


Geen idee?

Vraag aan

U wilt opslagruimte huren in Berkel en Rodenrijs?

Eurobox heeft in de omgeving van Berkel en Rodenrijs opslagruimte te huur voor opslag van tijdelijke aard of (semi) permanent, wij zijn gevestigd in Rotterdam Noord bij Metrostation Melanchthonweg, uitstekend bereikbaar vanuit Berkel. U als huurder bepaalt hoe lang u de opslagruimte nodig heeft, weet u dit nog niet bij het huren van de opslag? Geen probleem, u kunt de opslag zo lang gebruiken als u het nodig heeft. Door een zeer ruime sortering opslagruimtes kunnen wij u een extra opslag op maat aanbieden, om te bepalen hoeveel ruimte u nodig heeft kunt u onze ruimtecalculator gebruiken.

Berekenen hoeveel opslagruimte u wilt huren in Berkel en Rodenrijs?

Eurobox Self Storage heeft om te berekenen hoeveel opslagruimte u dient te huren in Berkel en Rodenrijs, twee ruimtecalculatoren voor u samengesteld. Een particuliere ruimtecalculator en een zakelijke ruimtecalculator.

Met de particuliere ruimtecalculator kunt u per kamer/vertrek van uw woning aangeven welke items u wenst op te slaan. U kunt per vertrek de diverse keuze opties aangeven, tevens kunt u objecten welke niet apart benoemd staan bij de diverse noteren. De ruimtecalculator is ook prima te gebruiken op een tablet of smartphone, zo kunt u al lopende door uw huis alle items gemakkelijk invoeren!

De zakelijke ruimtecalculator van Eurobox Self Storage is uniek, geen enkele aanbieder van opslagruimte maakt het mogelijk om uw zakelijke opslag te berekenen. Hiermee kunt u zien dat wij altijd vooruitstrevend zijn met onze service naar u als klant, met u meedenken en service bieden daar waar andere aanbieders al gestopt zijn. U kunt met de ruimtecalculator eenvoudig aangeven hoeveel pallets, dozen of archiefstellingen u wenst te plaatsen bij ons en u krijgt na het invullen de uitkomst van uw berekening met een voorbeeld te zien. 

Mocht u toch liever persoonlijk advies van een ervaren Eurobox medewerker hebben laat ons u dan bellen op het moment dat u dit uitkomt: 

Bel mij terug

Tips bij het huren van opslagruimte in Berkel en Rodenrijs

Eurobox Self Storage heeft voor u als u opslagruimte gaat huren in de omgeving van Berkel en Rodenrijs diverse tips en handigheden verzamelt. Wat dacht u bijvoorbeeld van de tip met betrekking tot de koelkast? Uw koelkast opslaan is prima mogelijk maar denk dan wel aan dat u alvorens u de koelkast verhuisd u de glazen plankjes uit de koelkast haalt en even beschermd tijdens het transport, als deze stuk gaan is het een dure aangelegenheid om vervangende plankjes aan te schaffen van hetzelfde type! Is de koelkast eenmaal aangekomen in de opslag bij Eurobox dan kunt de inhoud van de koelkast gebruiken om kleinere zaken in op te slaan. Denkt u er vervolgens aan om de deur op een kier te laten staan? Als u de koelkast langere tijd wegzet kunnen er anders nare luchtjes ontstaan. Wilt u meer handige tips en weetjes lezen over het verhuizen en opslaan van uw inboedel? Leest u hier dan verder.

Prijzen opslagruimte

 

Eurobox Self Storage is goed bereikbaar voor iedereen uit:

Prins Alexander, Overschie, Schiedam, Rotterdam The Hague Airport, Zestienhoven, Bleiswijk, Nesselande, Nootdorp, Rijswijk, Schiebroek, Kralingen-Crooswijk, Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek, Rotterdam, Krimpen aan de Lek, Ouderkerk aan den IJssel, Ridderkerk en Capelle a/d IJssel.

Wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op

Adres:

Frobenstraat 25

3045 RD  Rotterdam

Telefoon: 010 820 88 69

rotterdam@euroboxselfstorage.nl

Toegangstijden huurders:

maandag t/m zondag 06:00 - 23:00

Openingstijden receptie:

maandag t/m vrijdag 09:00 - 18:00

zaterdag 10:00 - 16:00

Store Manager

Sjoerd & William