Opslagruimte huren?

Vraag in 3 stappen je vrijblijvende offerte voor opslagruimte aan

Kies uw vestiging


Wat wilt u huren & voor hoe lang?


Geen idee?

Vraag aan

Opslagruimte huren?

Iedereen komt weleens in een situatie terecht waarin wat extra opslagruimte zeer welkom is. Denkt u bijvoorbeeld aan een verhuizing, verbouwing, of zelfs een volledige extra inboedel wanneer u gaat samenwonen. Aangezien ook de ruimte in uw garage en zolder niet oneindig is, kunt u bij Eurobox Self Storage voordelig extra opslagruimte huren. Zo creëert u een hoop extra ruimte in huis, terwijl uw dierbare spullen veilig zijn ondergebracht in één van onze opslagruimtes.

Het huren van extra opslagruimte biedt ook uitkomst bij het stallen van seizoensgebonden goederen. Zo kunt u de opslagruimte in de wintermaanden gebruiken om uw tuinmeubilair een plek te geven, of in de zomermaanden om uw winterbanden of wintersportuitrusting veilig op te bergen.

Prijzen opslagruimte

Particuliere opslagruimte huren

Een opslagruimte huren bij Eurobox biedt verschillende voordelen. Uw spullen liggen goed beveiligd en geconditioneerd opgeslagen en blijven 7 dagen per week voor u beschikbaar. Daarnaast is het huren van opslagruimte bij Eurobox Self Storage zeer eenvoudig te regelen. 

Eurobox heeft u, in het kort, het volgende te bieden:

-Bereikbaar

Al onze vestigingen zijn uitstekend bereikbaar en liggen op zichtlocatie nabij uitvalswegen.

-Toegankelijk

365 dagen per jaar zelfstandige toegang tot uw eigen opslagruimte.

-Veiligheid

Meerdere geavanceerde beveiligingssystemen en bewakingsdienst.

-Geconditioneerd

Onze gebouwen zijn speciaal ontwikkeld met het oog op ideale opslagomstandigheden denk hierbij aan goede verwarming en ventilatie.

-Flexibel

Grote diversiteit aan opslagruimtes en flexibele huurtermijnen. Altijd een oplossing op maat.

-Verzekering

Gratis verzekering gedurende uw gehele huurperiode.

-Transport

Snel en eenvoudig verhuistransport beschikbaar op alle locaties. Van aanhanger tot verhuiswagen met laadklep.

Voor een uitgebreidere beschrijving van deze voordelen kunt u hier terecht.

Hoeveel opslagruimte moet u huren?

Eurobox Self Storage biedt opslagruimtes in 7 verschillende categorieën, met in totaal circa 30 verschillende formaten. Omdat het in veel gevallen lastig in te schatten is hoeveel opslagruimte u daadwerkelijk nodig heeft, biedt onze ruimtecalculator uitkomst. Hiermee kunt u aangeven welke spullen u bij ons wenst op te slaan, waarna de ruimtecalculator globaal berekent hoeveel kubieke meter opslagruimte u daarvoor moet huren. Aan de hand van uw volumeberekening krijgt u een voorbeeld opslagruimte getoond zodat u een goed beeld krijgt hoe groot de ruimte voor uw inboedel is. Hoewel de ruimtecalculator een zeer handig hulpmiddel is, adviseren wij om voor een exactere bepaling even langs te gaan bij één van onze vestigingen of contact met ons op te nemen. Onze ervaren opslagspecialisten helpen u graag verder met het maken van een precieze bepaling van de benodigde hoeveelheid opslagruimte zodat u altijd de juiste prijsindicatie krijgt. Wilt u een beeld krijgen hoe het huren van opslagruimte werkt bij Eurobox? Bekijkt u dan onze bedrijfsfilm: 

Postbus huren

Eurobox Self Storage biedt u ook de mogelijkheid om op basis van een flexibel contract een postbus te huren. Op deze manier bent u verzekerd van een correspondentieadres dat 7 dagen per week toegankelijk is. Bij Eurobox kunt u tevens gebruik maken van een e-mailnotificatieservice, zodat u een melding krijgt wanneer er post voor u is binnengekomen. Dit bespaart u tijd en betekent dat u alleen langskomt bij uw postbus als er ook echt post is. Verder hanteren wij zeer ruime openingstijden (van 6.00 tot 23.00 uur), wat betekent dat u uw post kunt ophalen wanneer het u het beste uitkomt.

Motorstalling

Eurobox Self Storage biedt naast reguliere opslagruimtes ook ruimtes aan die specifiek zijn gericht voor het stallen van uw motor. Net als al onze opslagruimtes is de motorstalling verwarmd, geventileerd en beveiligd. Daarnaast heeft onze motorstalling de beschikking over een stroomvoorziening voor uw druppellader, zodat uw accu in goede conditie blijft. Zo staat uw motor dus altijd startklaar in een vertrouwde, veilige omgeving. Meer informatie over het huren van opslag voor uw motor kunt u hier vinden.