Vraag in 3 stappen je vrijblijvende offerte voor opslagruimte aan

Kies uw vestiging


Wat wilt u huren & voor hoe lang?


Geen idee?

Vraag aan

Maak een afspraak!

Als u interesse heeft in het huren van een opslagruimte is het aan te bevelen om bij Eurobox Self Storage een vrijblijvende bezichtiging in te plannen. Wij hebben een groot aanbod opslagruimtes in wel 30 verschillende afmetingen. Ook onderling kunnen deze opslagruimtes verschillen in lengte en breedte maten. Onze ervaring is dat geïnteresseerden aanvankelijk de benodigde ruimte vaak veel te groot inschatten.

Tijdens een vrijblijvende rondleiding staan onze ervaren store managers voor u klaar om de hoeveelheid spullen met u door te nemen en te adviseren over de juiste afmeting van de opslagruimte. U bent er dan van verzekerd dat u niet betaald voor ruimte die u niet nodig heeft.

Bent u geïnteresseerd hoe de opslagruimtes er uit zien en wilt u graag wat opslagruimtes komen bekijken om de juiste maat opslagruimte te vinden? Door onderstaand formulier in te vullen kunt u een datum en tijdstip kiezen welke u het beste schikt om bij Eurobox Self Storage langs te komen. Zodra wij het formulier ingevuld hebben ontvangen zullen wij u de afspraak bevestigen. 

Op het verwerken van uw persoonsgegevens is onze privacyverklaring van toepassing, onze privacyverklaring kunt u hier nalezen.  

Bezichtigingsafspraak

kies de door u gewenste dag

Uw telefoonnummer

E-mailadres