Aanhanger huren Gouda

Vraag in 3 stappen je vrijblijvende offerte voor opslagruimte aan

Kies uw vestiging


Wat wilt u huren & voor hoe lang?


Geen idee?

Vraag aan

Aanhanger huren Gouda

Graag een aanhanger huren in Gouda? Dan is de gesloten aanhanger van Eurobox Self Storage Gouda dé perfecte uitkomst voor het transporteren van uw dierbare goederen. Bij Eurobox Self Storage huur je 365 dagen per jaar een hoogwaardige aanhanger tegen een zeer scherp tarief van slechts € 27,- voor een hele kalenderdag (06:00-23:00 uur). U vind de aanhangerverhuur van Eurobox Self Storage aan de Groningenweg in Gouda. 

Voor het huren en besturen van de aanhanger in Gouda dient u in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs B. Naast de huurpenningen van € 27,- verlangen wij vooraf een waarborgsom van €100,-. Deze waarborgsom krijgt u uiteraard bij het schadevrij inleveren direct van ons retour.

Specificaties aanhangerverhuur Gouda

Onze aanhanger in Gouda is voorzien van een eigen kenteken, u hoeft dus geen witte kentekenplaat mee te brengen! De verzekering van het trekkend voertuig verzekerd ook de aanhangwagen tegen wettelijke aansprakelijkheid. De extra ruime binnenmaten van de aanhanger zijn ideaal voor de grotere transportuitdagingen.

Bijgaand de exacte specificaties:
Lengte: 2,50 m.
Breedte: 1,30 m.
Hoogte: 1,52 m.
De inhoud bedraagt 5 kubieke meter. De aanhanger is waterdicht, waardoor ook tijdens slechte weersomstandigheden uw goederen in goede staat aankomen op locatie. Daarnaast is de aanhanger voorzien van deuren die op slot kunnen. De Eurobox Self Storage vestiging Gouda heeft voor u verloopstekkers te leen voor de verlichting. 

Voordeel voor huurders van opslagruimte

Bij de aanvang van de huur van een opslagruimte tot en met 3 m2 mogen wij éénmalig onze aanhanger kosteloos aan u aanbieden. Uiteraard kunnen ook geïnteresseerden die géén gebruik maken van de opslagfaciliteiten van Eurobox onze aanhanger huren in Gouda. 

Reserveren? Voor u gebruik kunt maken van onze aanhanger in Gouda is het aan te raden een reservering te plaatsen. Om teleurstellingen te voorkomen adviseren wij u om dit ruimschoots van te voren aan ons door te geven. Wij zorgen er dan voor dat de aanhanger klaarstaat op de door u gewenste tijd en datum. Direct een reservering plaatsen?

Aanhanger reserveren


Voor meer informatie betreft onze aanhanger, andere vervoersopties of opslagmogelijkheden kunt u contact opnemen met 0800-2226222, of per mail via gouda@euroboxselfstorage.nl. Huurt u toch liever een verhuisbus kijkt u dan even op de verhuisbus pagina.